1η παρουσίαση των μικροσκοπίων Seiler!


Nέα Συνεργασία: Οδοντιατρικά Μικροσκόπια SEILER


Η Νeodent AE και η Seiler Precision Microscopes, κατασκευαστής εξειδικευμένων ιατρικών και οδοντιατρικών μικροσκόπιων από το 1969 ανακοινώνουν τη μεταξύ τους συνεργασία με αντικείμενο την αποκλειστική διανομή και αντιπροσώπευση για την Ελλάδα.

Με κεντρικό μήνυμα «Δεν μπορείς να θεραπεύσεις, ό,τι δεν μπορείς να δεις», η συνεργασία στηρίζεται στο τρίπτυχο ποιότητα - ευκολία - άνεση και προσφέρει προϊόντα μεγέθυνσης πεδίου σε ειδικές προσφορές, που παρέχουν προστιθέμενη αξία και πραγματικό όφελος στους πελάτες της NEODENT A.E.

Η Seiler Precision Microscopes, ο ηγέτης παραγωγός ολοκληρωμένων συστημάτων Μικροσκοπικής Διάγνωσης στην διεθνή αγορά είναι μια εταιρεία με έδρα την πόλη St. Louis, στην πολιτεία του Μιssouri και διακρίνεται για την αυστηρή προσήλωση σε διεθνή και εγχώρια πρότυπα ποιότητας των ιατροτεχνολογικών προϊόντων .

Εγκαινιάζοντας τη νέα αυτή συνεργασία, η Neodent έχει ήδη προγραμματίσει μια σειρά εκπαιδευτικών ημερίδων με θέμα την πρώτη γνωριμία, την εξοικείωση με την δομή, λειτουργία και δυνατότητες των μικροσκοπίων και πώς τα τελευταία συντελούν στην βελτίωση κάθε πτυχής της καθημερινής οδοντιατρικής πράξης.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η 1η εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα την πρώτη γνωριμία, την εξοικείωση με την δομή, λειτουργία και δυνατότητες των μικροσκοπίων και πώς τα τελευταία συντελούν στην βελτίωση κάθε πτυχής της καθημερινής οδοντιατρικής πράξης oλοκληρώθηκε επιτυχώς και ευχαριστούμε θερμά τον Dr. Belliard για την αναλυτική και πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση.

 

 

 

Photo Gallery

Online shop for dental equipments

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER