Ακτινολογικά – Ψηφιακή Απεικόνιση – Ενδοστοματικές Κάμερες

x-mindtrium_2

ΠΛΑΝΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ – ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

Εξαιρετική Ακρίβεια στον υπολογισμό της οστικής πυκνότητας και των ανατομικών δομών που εγγυώνται ασφαλή και ορθή τοποθέτηση εμφυτευμάτων ως προς τον προσανατολισμό, την γωνία και την θέση.
Δυνατότητα απεικόνισης εγκάρσιων τομών για υπολογισμό όγκου των βιο-υλικών που απαιτούνται για πλήρωση στις περιπτώσεις θεραπειών ιγμορείου. Δυνατότητα να δημιουργήσετε σε ακριβές απεικονιστικό σχέδιο, 3D, το δικό σας μοναδικό χειρουργικό νάρθηκα εμφυτευμάτων!

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ X-MIND TRIUM

Η καλύτερη απεικόνιση της αγοράς με ακρίβεια 75 µm voxel size, το μικρότερο παγκοσμίως!
4 Οπτικά πεδία που καλύπτουν όλες τις κλινικές ανάγκες από 4 Χ 4 (για endo) έως 110 Χ 8 (για εμφυτεύματα, προσθετικά)
Φίλτρο μείωσης αντανάκλασης των μεταλλικών υλικών που υπάρχουν ενδοστοματικά (STAR) – όπως είναι γνωστό η ύπαρξη αποκαταστάσεων από μέταλλο, απεικονίζονται στην ακτινογραφία και μάλιστα με τρόπο που εμποδίζει τον διαχωρισμό των ιστών (λόγω αντάκλασης). Επιλέγοντας το φίλτρο STAR η διάκριση μεταξύ οστού/δοντιού και μετάλλου γίνεται μια πολύ εύκολη υπόθεση!
Το πιο προηγμένο 3D software
Το παρεχόμενο λογισμικό Acteon Imaging Suite προσφέρει μια σειρά από πολλές διαγνωστικές δυνατότητες με τρόπο ιδιαίτερα εύληπτο και απλό μέσω της πλοήγησης με το ποντίκι του Η/Υ.
Εύκολη επιλογή του προς χρήση εμφυτεύματος μέσω της προεγκατεστημένης LIBRARY με το 95% των κατασκευαστών παγκοσμίως
Επιλογή ανάλυσης : υψηλής, standard, μεσαίας
Αυτόματη παραμετροποίηση των mA & kV για την διενέργεια της ακτινοβόλησης αλλά και δυνατότητας χειροκίνητης ρύθμισης από τον χρήστη.
Δεν απαίτειται καμία βαθμονόμηση εφ’ όρου ζωής
Δυνατότητα τοποθέτησης κεφαλομετρικού δεξιά ή αριστερά ανάλογα με τον χώρο σας.
Το μικρότερο μήκος βραχίονα κεφαλομετρικού παγκοσμίως χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία Cinematic
Eπιπλέον, χάρη στην τεχνολογία αυτή, ο ασθενής δεν έχει μπροστά του τον κατευθυντήρα του κεφαλομετρικού, καθιστώντας πολύ πιο άνετη την τοποθέτησή και παραμονή του κατά την ακτινοβόληση.
Συμβατό με λειτουργικά συστήματα: Windows 7 Pro 64 bits

x-mindtrium_2

Το X-Mind Prime είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά προϊόντων πανοραμικής και CBCT ψηφιακής απεικόνισης του Οίκου ACTEON

Συνδυάζει τεχνολογία αιχμής με ευκολία χρήσης σε εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις.

Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν έχετε περιορισμένο χώρο, το Χ-ΜΙΝD PRIME 2D χωράει σχεδόν παντού !

Το νέο μοντέλο έρχεται με πεδίο θέασης ( Field of View – FOV) σε διαστάσεις 12 Χ 10, αυξάνοντας την διαγνωστική του δυνατότητα

Σε συνδυασμό με το λογισμικό AIS, το X-Mind Prime καλύπτει πολλές κλινικές εφαρμογές :

 • στην Eμφυτευματολογία σχεδιάστε εύκολα τη θεραπεία σας με τη λύση Implant Success Solution της ACTEON. Χρησιμοποιήστε την βιβλιοθήκη εμφυτευμάτων του Cloud για να επιλέξετε το σύστημα που συνήθως δουλεύετε και να σχεδιάσετε με βάση το ακριβές εμφύτευμα. Σχεδιάστε έναν προσαρμοσμένο χειρουργικό οδηγό γρήγορα και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα sleeves και την φρέζα ή τον τρισδιάστατο εκτυπωτή σας.
 • στην Ενδοδοντία εστιάστε στην λεπτομέρεια- Με ελάχιστο μέγεθος Voxel 87,5 μm, θα έχετε λεπτομερείς τρισδιάστατες αναπαραστάσεις, ικανές να αναδείξουν και τα μικρότερα ανατομικά στοιχεία.
 • Στην απεικόνιση κροταφογναθικών αρθρώσεων & ιγμορείων λάβετε την ολιστική εικόνα που σας έλειπε.
 • Οι ιατροί μπορούν επίσης να σαρώνουν και να εισάγουν στην πλατφόρμα τρισδιάστατα αντικείμενα, π.χ αποτυπώματα, ανοίγοντας ένα ολόκληρο φάσμα νέων δυνατοτήτων.

 

Επιλογή Λήψεων για Πανοραμική Απεικόνιση; Τόσο εύκολα με το X-MIND Prime 2D

Το X-Mind® Prime προσφέρει ένα πλήρες σύνολο πανοραμικών εξετάσεων προσαρμοσμένο για να καλύπτει όλες τις κλινικές σας εφαρμογές. Παρέχει όλες τις πανοραμικές εξετάσεις που απαιτούνται για τη γενική οδοντιατρική:  πανοραμική, κροταφογναθικές αρθρώσεις, ιγμόρεια.

Πανοραμική Πλήρης επισκόπηση της κάτω και της άνω γνάθου, γναθιαίοι κόλποι, κροταφογναθικές αρθρώσεις και υποστηρικτικές δομές (ΦΩΤΟ BROCHURE σελ. 4 DENTAL PANORAMIC)

Γναθιαία Ιγμόρεια – Διευρυμένη εικόνα που αυξάνει την ορατότητα του ιγμορείου και των ορίων της ανώτερων τμημάτων οδοντικής κοιλότητας (ΦΩΤΟ BROCHURE σελ. 4 MAXILLARY SINUSES )

Κροταφογναθικές Αρθρώσεις – Η εξέταση μπορεί να γίνει με το στόμα είτε ανοικτό ή κλειστό (ΦΩΤΟ BROCHURE σελ. 4 TEMPOROMANDIBULAR JOINT)

Διατίθενται και άλλα ειδικά προγράμματα, όπως η μισή-πανοραμική, βελτιωμένη ορθογώνια πανοραμική, λεπτομερής μετωπική οδοντοστοιχία, πανοραμική χαμηλής δόσης και bitewing.

Πανοραμική Παίδων – Προστατέψτε τον παιδικό ασθενή μειώνοντας στοχευμένα την εκτεθειμένη περιοχή και το χρόνο ακτινοβόλησης (ΦΩΤΟ BROCHURE σελ. 4 CHILD PANORAMIC)

Μισή Πανοραμική- Αριστερή ή Δεξιά- Μειώστε την εκτεθειμένη περιοχή και εστιάστε

στην περιοχή ενδιαφέροντος. (ΦΩΤΟ BROCHURE σελ. 4 ΗΑLF PANORAMIC)

Βitewing– Αριστερή ή Δεξιά- Ενιαίες ή διμερείς λήψεις bitewing (ΦΩΤΟ BROCHURE σελ. 4 Bitewing)

Mετωπική ΟδοντοστοιχίαΠεριορίστε την έκθεση στο μπροστινό μέρος των τόξων (ΦΩΤΟ BROCHURE σελ. 4 FRONTAL)

 

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα…

Μπείτε στην Τρισδιάστατη απεικόνιση και επεκτείνετε τις κλινικές σας δυνατότητες

Αποδοτική 3D λύση προσιτή σε όλους = XMIND 3D Prime !

Το X-MIND® Prime 3D προσφέρει μια πληθώρα προγραμμάτων λήψης με πολλαπλά πεδία θέασης FOV (12x10cm, 8.5×9.3cm, 8.5x5cm, και 5x5cm). Μόλις επιλέξετε την περιοχή ενδιαφέροντος της εξέτασης, οι ρυθμίσεις και η δόση γίνονται αυτόματα

TMJ Left = ΤΜJ Αριστερή

Mandibular volume (8.5 x 5cm) = Απεικόνιση όγκου κάτω γνάθου

Frontal maxillary (5 x 5cm) = Εμπρόσθια (μετωπική) άνω

Complete Dental Volume = Συνολική Απεικόνιση κοιλότητας

 

Γιατί το πεδίο θέασης 12X10 FOV είναι σημαντικό ;

Επιλέγοντας πεδίο FOV 12×10 διαθέτετε  δύο επιπλέον 3D απεικονιστικά εργαλεία :

Εκτεταμένη οδοντοστοιχία: Μια ολοκληρωμένη άποψη της οδοντικής περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των πλήρων τόξων της άνω και κάτω γνάθου σε μία μόνο σάρωση

Αεραγωγοί : Κεντράροντας προς τα πίσω επιτυγχάνεται βέλτιστη κάλυψη των αεραγωγών και της ΚΓΔ, απεικόνιση ιδιαίτερα χρήσιμη για ορθοδοντικές και ΩΡΛ εφαρμογές.

 

Σάρωση Αντικειμένων ( OBJECTS SCAN)

Ειδική βάση X-MIND® Prime επιτρέπει σαρώσεις τρισδιάστατων μοντέλων σε διάφορα υλικά και σχέδια (αποτυπώματα, μοντέλα από γύψο, συσκευές, κ.λπ.) Σαρώστε και εξάγετε εύκολα δεδομένα σε μορφή STL!

 

ΣΕΛΙΔΑ 9 του brochure

Eύκολη και απροβλημάτιστη τοποθέτηση ασθενούς στην σωστή θέση (SMOOTH PATIENT POSITIONING)

Για τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας, το X-MIND® Prime έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μειώνει το χρόνο προετοιμασίας του ασθενούς. Το λέιζερ ευθυγράμμισης οδηγεί οπτικά τη σωστή τοποθέτηση του ασθενούς. Είτε καθιστοί είτε όρθιοι σε οποιοδήποτε ύψος, οι τηλεσκοπικές στήλες μπορούν να ρυθμίζονται απευθείας με τη χρήση του πίνακα ελέγχου. Εύκολα προσβάσιμη για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων χάρη στο μηδενικό αποτύπωμα χώρου στο πάτωμα.

Εξαιρετικά φιλικός στο χρήστη πίνακας ελέγχου λειτουργιών SIMPLE CONTROL PANEL

Ο πίνακας ελέγχου λειτουργιών βρίσκεται έξυπνα τοποθετημένος κάτω από το στήριγμα του πηγουνιού και οδηγεί την σωστή τοποθέτηση του ασθενούς.

Μέσω απλών ρυθμίσεων επιτυγχάνεται εξέταση χωρίς χρονικές καθυστερήσεις και ως αποτέλεσμα  οδηγούμαστε σε μια πιο παραγωγική ροή εργασίας για Ιατρούς, Προσωπικό αλλά και ασθενείς

Errorfree patient positioning with automated chin rest support recognition = Σωστή τοποθέτηση ασθενούς χάρη στην αυτοματοποιημένη αναγνώριση της στήριξης του σαγονιού.

 

ΧΩΡΟΣ, ΧΩΡΟΣ και πάλι ΧΩΡΟΣ (σελίδα 10 BROCHURE)

Επιλέξτε έξυπνα την επιτοίχια στήριξη!

Το συμπαγές μέγεθος και οι ελάχιστες απαιτήσεις χώρου είναι το κλειδί για άνετη εργασία!

Το εξαιρετικά μικρό βάρος του (μόνο 148 λίβρες ή 67 κιλά στην 3D έκδοση) και το μειωμένο μέγεθός του καθιστούν X-MIND® Prime προσαρμόζεται παντού. Θα χωρέσει και στον πιο στενό χώρο.

 

Εγκατάσταση ΕΧPRESS

Το X-Mind® Prime είναι έτοιμο για εγκατάσταση! Παραδίδεται πλήρως συναρμολογημένo στο ιατρείο σας, μπορείτε είστε έτοιμοι σε μία μόνο ώρα. Τόσο απλά : ένα κουτί, ένας τεχνικός, δύο βήματα και αυτό είναι όλο!

Δεν διακόπτει την καθημερινή εργασία και τις λειτουργίες του ιατρείου, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρόνο και κόπο.

Πίνακας Τεχνικών Δεδομένων

 

  X-Mind Prime 2D X-Mind Prime 3D
  X-RAY SOURCES
Tube type D-058 (Toshiba) OPX 105-12 (CEI)
Total filtration 2.0 mm AI eq. @ 70kVp ≥ 2.5 mm AI eq. @ 86 kVp
Tube voltage 60 – 70 kV 60 – 86 kV
Anodic current 2-7.1 mA 2-12.5 mA
Focal spot 0.5 mm 0.5 mm
  SENSOR
Type CCD CMOS Flat panel
Pixel Size 48 μm 120 μm
Voxel Size n.a. Minimum 87.5 μm
  ACQUISITION
PAN Programs Panoramic (adult/child) – TMJ open/closed mouth in lateral projection – Maxillary sinuses (P-A) – Half panoramic (left/right) – Low dose panoramic – Frontal dentition – Ortho Rad Panoramic – Bitewing (left/right/double)
3D Fields of view n.a. Full dentition (12 x 10cm) – Full dentition (8.5 x 9.3cm)* – Single jaw (8.5 x 5cm)* – Mandibular teeth (5 x 5cm) – Maxillary teeth (5 x 5cm) – TMJ (8.5 x 9.3cm)* – Sinus (8.5 x 9.3cm)*
Exposure time 14.4 s. 7 s. (full dentition)
Grey levels 4096 – 12 bits 65536 – 16 bits
  MECHANICAL DATA
Footprint 43.6’’ x 37.5’’ 43.6’’ x 37.5’’
Height Max 86.2 inches Max 86.2 inches
Weight Max 137 lbs Max 148 lbs
  IEC
Class & Type Class I with type B applied parts according to IEC 60601-1 classification

 

  WORKSTATION MINIMUM REQUIREMENTS
  PAN/CEPH WINDOWS (WORKSTATION) CLIENT WINDOWS CLIENT MAC OS
Processor Intel i5 Intel i5 Quadcore 2.6 GHz
Hard Disc 1TB 7200rpm 300 GB 300 GB
RAM 8GB 4 GB or 8 GB (for big FOV DICOM stacks) 4 GB or 8 GB (for big FOV DICOM stacks)
Graphics Cards OPEN GL 2.1 compatible (suggested an NVIDIA GT/GTX) Nvidia Geforce or Nvidia Quadro with 1 GB dedicated RAM Nvidia Geforce or Nvidia Quadro with 1 GB dedicated RAM
Screen Resolution 1600 x 1024 1600 x 1024 1600 x 1024
Network Card INTEL CT 1000 pro 100 Mb for PAN/CEPH 1 Gb for CBCT 100 Mb for PAN/CEPH 1 Gb for CBCT
Operating System Windows 7 Professional 64 bits Windows 7 64 bits OS X Sierra (10.12)

 

satelec-x-mind-unity-banner

Όταν η ανώτατη ποιότητα συναντά την τέλεια αισθητική.

Τι κάνει το Χ-Μind UNITY μοναδικό ;

Ο άψογος σχεδιασμός, η βελτιωμένη λειτουργικότητα ή η τεχνική αξιοπιστία; Όλα αυτά και ακόμη περισσότερο η άριστη απόδοση. Το X-MIND Unity προσφέρει μια ακτινογραφία με πολύ έντονο contrast αλλά και ακρίβεια των απεικονιζόμενων ορίων. Διαθέτοντας εστιακό σημείο 0.4 mm και μια σειρά πολλών ρυθμίσεων : π.χ επιλογή τάσης ανόδου ( 60, 65 ή 70 kV) ή/και ρεύματος ανόδου ( 4 έως 7 mA), θα αποτελέσει το νο. 1 διαγνωστικό εργαλείο στο Οδοντιατρείο σας.

 

Πίνακας Τεχνικών Δεδομένων

X- MIND Unity , Ιατροτεχνολογικό προϊόν , κλάση Ι , τύπος Β
Παροχή Ρεύματος 100 – 240 V
Μέγιστη Απορροφούμενη Ισχύς 850 VA
Tύπος Κεφαλής Toshiba D-041 5 (60/65/70 kV)
Μέγιστο ρεύμα ανόδου 7 mA
Eστιακό Σημείο 0.4mm
Hθμοί Αλουμινίου >1.5 mm Al@70 kV
Δόση Ακτινοβολίας εισόδου σε milliGrays < 0.25 mGy /h
Τεχνολογία Σταθερού Ρεύματος, DC,  Υψίσυχνο
Χρονόμετρο Από 0.02 έως 2 δευτερόλεπτα
Βάρος Κεφαλής  6 κιλά
Συνολικό βάρος 23 κιλά
Προαιρετικός Εξοπλισμός Στρογγυλός Κατευθυντήρας Ø 60 mm σε μήκος 20 cm ( 8’’)
Ορθογώνιος Κατευθυντήρας 45 Χ 36 mm σε μήκος 31cm ( 12’’)
Σημείωση : η Standard συσκευασία περιλαμβάνει στρόγγυλο κατευθυντήρα Ø 60 mm σε μήκος 31 cm ( 12’’)
Διαθέσιμες Εκδόσεις Τοποθέτησης Επιτοίχιο με κονσόλα διαχείρισης : α) κάτω από τον παντογραφικό βραχίονα β) πάνω από τον παντογραφικό βραχίονα . Τροχήλατο. Οροφής.
Αξεσουάρ (κατόπιν ειδικής παραγγελίας)

Α) Κοντρόλ Τηλεχειρισμού

Β) Κόκκινος Λαμπτήρας Προειδοποίησης εν λειτουργία για χρήση έξω από το δωμάτιο ακτινοβόλησης

x-mindacdcnewphoto_1

Το πιο αξιόπιστο ακτινογραφικό μηχάνημα της αγοράς, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην κλινική πράξη και την διαγνωστική διαδικασία

Ξεχωρίζουν για την τεχνική τους αρτιότητα και την σταθερότητα στην απόδοσή τους μετά από σκληρή και καθημερινή χρήση : είναι τα ακτινογραφικά μηχανημάτα X-Mind ΑC/DC.

Είναι εξοπλισμένα με  σύστημα περιορισμού της δέσμης ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή προστασία για τον επαγγελματία και το προσωπικό του.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ X-MIND ΑC/DC

 

 

 

 

 

 

AC (εναλλασσόμενο ρεύμα)

 

DC (συνεχές ρεύμα)

 

Ταξινόμηση

 

Ιατροτεχνολογικό Προϊόν , Κλάση 1, τύπος Β

 

Κεφαλή

 

New Toshiba DG 073B (70 kV)

 

New Toshiba DG 073B (60-70 kV)

 

Ονομαστική Τάση Ανόδου

 

70 kV

 

60-70 kV

 

Ονομαστικό Ρεύμα Ανόδου

 

8mA

 

4-8mA

 

Εστιακό Σημείο

 

0.7mm

 

0.7mm

 

Ηθμοί Αλουμινίου

 

Ισοδύναμο με 2 mm Al στα 70 kV

 

Ισοδύναμο με 2 mm Al στα 70 kV

 

Δόση Ακτινοβολίας εισόδου σε milliGrays

 

< 0.25 mGy /h

 

< 0.25 mGy /h

 

Τεχνολογία

 

AC

 

DC

 

Χρονόμετρο

 

Από 0.08 έως 3.2 δευτερόλεπτα

 

Από 0.02 έως 3.2 δευτερόλεπτα

 

Βάρος Κεφαλής

 

9 κιλά

 

5,5 κιλά

 

Συνολικό Βάρος

 

28 κιλά

 

25 κιλά

pspix2_6

Αποκλειστικά μοναΔΙΚΟ σας!

Ο πιο προηγμένος τεχνολογικά σαρωτής ψηφιακής ενδοστοματικής ακτινογραφίας είναι ο PSPIX 2. Αυτό διαπιστώνεται εύκολα εάν αναλογιστεί κάποιος:

– Το εξαιρετικά συμπαγές μέγεθός του, που δεν καταλαμβάνει χώρο στο πάγκο εργασίας και χωράει παντού!

– Την ιδιαίτερα μεγάλη, ευκρινή ψηφιακή οθόνη ανάγνωσης πληροφοριών, που ενημερώνει τον χρήστη για το status της συσκευής, την πρόοδο εμφάνισης κτλ.

– Tη δυνατότητα προεπισκόπησης της ακτινογραφίας.

–  Την τεχνολογία CLICK & SCAN: κερδίστε χρόνο με 2 κινήσεις: επιλέξτε τη θέση εργασίας σας, τοποθετήστε το πλακίδιο στην σχισμή εισόδου και όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνει το PSPIX 2 για εσάς…

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Συστήματος

Ανάλυση: 20 pl/mm

Χρόνος Ανάγνωσης: 1.6 – 2.6 δευτερόλεπτα (ταχεία λειτουργία) ή 2.1-3.6 δευτερόλεπτα (στην λειτουργία Υψηλής ανάλυσης)

Σύνδεση: ETHERNET RJ-45

Διαστάσεις: L 154 x D 194 x 205mm

Bάρος: 2,6 κιλά

Τάση τροφοδοσίας: 100-240V, 50-60Hz

Πλακίδια Φωσφόρου

Το PSPIX New είναι συμβατό με 4 μεγέθη πλακιδίων στις εξής διαστάσεις:

μέγεθος 0 – 22x35mm

μέγεθος 1 – 24x40mm

μέγεθος 2 – 31x41mm

μέγεθος 3 – 27x54mm

μέγεθος 4 – 52x54mm (προκύπτει από την ένωση 2 πλακιδίων x Nο. 3)

Προτεινόμενο Λειτουργικό Σύστημα WINDOWS

Windows 7 Pro SP1
Intel Core 2
2 Gb μνήμη
Σκληρός Δίσκος 500 Gb
Κάρτα Γραφικών Chipset Nvidia ή ΑΤΙ 512 Mb ή μεταγενέστερο
Ανάλυση οθόνης 1280 Χ 1024 και πλέον
Ethernet 1 Gb/s

Προτεινόμενο Λειτουργικό Σύστημα MAC

iMac 27”
Mac OS X 10.9
Intel Core i7
Mνήμη 4 Gb
Kάρτα Ethernet 1 Gb/s

Τι περιλαμβάνει η αρχική συσκευασία;

Τον IP reader (δηλ. την κύρια συσκευή PSPIX)
2 Χ Μέγεθος 1 πλακίδια
2 Χ Μέγεθος 2 πλακίδια
Ένα σετ  start-up kit με 100 σακουλάκια για πλακίδια μαζί με προστατευτικά καλύμματα
Ένα Cleaning Plate, ένα ειδικό πλακίδιο για τον καθαρισμό του scanner PSPIX²
Ένα πανί μικροινών
Κουτί αποθήκευση για IPs (πλακίδια)
Ένα στυλό αφής για την οθόνη PSPIX
Ένα καλώδιο  Ethernet
Αξεσουάρ σύνδεσης και το CD-ROM εγκατάστασης

Ψηφιακή Ακτινογραφία; Τόσο απλά!

ΒΗΜΑ 1ο – Προετοιμασία

Τοποθετήστε το πλακίδιο μέσα σε σακουλάκι μιας χρήσεως (bag) – ο Κατασκευαστής προτείνει για μεγάλη διάρκεια ζωής αλλά και εξτρά προστασία των πλακιδίων σας να χρησιμοποιείτε πάντα και το επιπλέον σκληρό προστατευτικό κάλυμμα (cover). Ακολούθως, τοποθετήστε τα στο στόμα του ασθενούς. Μετά την ακτινοβόληση, αφαιρέστε το περιτυλιγμένο πλακίδιο από το στόμα, σκουπίστε με ένα απολυμαντικό μαντηλάκι. Αφαιρώντας το εξωτερικό σακουλάκι μιας χρήσεως (bag), τοποθετήστε το πλακίδιο μαζί με το προστατευτικό σκληρό κάλυμμα (cover) στην σχισμή εισόδου χωρίς να πιέσετε. Σημαντικό να έχετε αφαιρέσει το εξωτερικό σακουλάκι μιας χρήσεως πριν!

ΒΗΜΑ 2ο – Ανάγνωση των δεδομένων εικόνας

Μόλις το σύστημα PSPIX 2 είναι έτοιμο προς χρήση (Ready mode), το πλακίδιο (με το είναι προστατευτικό κάλυμμα (cover) πρέπει να τοποθετηθεί σωστά στην υποδοχή του συστήματος PSPIX 2.

Το πλακίδιο ανιχνεύεται από το PSPIX 2 και εισέρχεται αυτόματα στο σύστημα για να διαβαστεί. Δεν χρειάζετε να το πιέσετε ή να το σπρώξετε. Το προστατευτικό κάλυμμα (cover) παραμένει στη θέση του στην υποδοχή της συσκευής. Μόλις αδειάσει, μπορεί να αφαιρεθεί και να απορριφθεί.

Το πλακίδιο εν συνεχεία φθάνει στη μονάδα ανάγνωσης συστήματος PSPIX 2 όπου οι εικόνες διαβάζονται με τη βοήθεια ενός λέιζερ.
Τα δεδομένα συλλέγονται, υποβάλλονται σε επεξεργασία και μεταφέρονται στον συνδεδεμένο υπολογιστή.
Μια γραφιστική απεικόνιση στην οθόνη της συσκευής  δείχνει την πρόοδο της ανάγνωσης του πλακιδίου.
Μετά από μερικά δευτερόλεπτα η ψηφιακή εικόνα εμφανίζεται ταυτόχρονα στην οθόνη αφής του PSPIX 2 και στην οθόνη του υπολογιστή μέσω του οδοντιατρικού λογισμικού απεικόνισης.

BHMA 3o – Διαγραφή Δεδομένων

Τα δεδομένα διαγράφονται αυτόματα και το πλακίδιο εξέρχεται κάθετα από την σχισμή εξόδου, έτοιμο ξανά προς χρήση (τα πλακίδια PSPIX 2 είναι επαναχρησιμοποιούμενα)

ΒΗΜΑ 4ο – Αποθήκευση

Όταν δεν χρησιμοποιείτε τα πλακίδια, θα πρέπει να τα διατηρείτε στο ειδικό κουτί αποθήκευσής τους, προστατευμένα από ηλιακό φώς και άλλου είδους ακτινοβολία. Εφόσον τα πλακίδια συντηρούνται σωστά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκατοντάδες φορές ή ακόμη και χιλιάδες. Το σημαντικό είναι πριν την κάθε χρήση, να ελέγχετε για τυχόν γρατζουνιές ή άλλες παρόμοιες φθορές την επιφάνεια τους. Τα πλακίδια που φέρουν τέτοιου είδους βλάβες είναι πλέον ακατάλληλα προς χρήση.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης του προϊόντος, πατώντας ΕΔΩ
Δείτε το βίντεο της χρήσης του προϊόντος, πατώντας ΕΔΩ

sopix2

Ψηφιακή απεικόνιση με σένσορα – Sopro Sopix II New HD

To νέο σύστημα Sopix II διαθέτει τεχνολογία ACE. Με την αποκλειστική αυτή καινοτομία, αναλύεται σε πραγματικό χρόνο η ποσότητα των Ακτίνων – X που απαιτούνται από τον Σένσορα Sopix II.
Έτσι, επιτυγχάνεται η προστασία από υπερέκθεση στην ακτινοβολία και διασφαλίζεται κρυστάλλινη απεικόνιση από την πρώτη έως την τελευταία ακτινογραφία.

Νέο σχήμα Σένσορα, αναβαθμισμένο λογισμικό

Στη νέα Sopix II, ο σένσορας έχει σχεδιαστεί με στρογγυλεμένες άκρες, ώστε να τοποθετείται σε οποιοδήποτε σημείο της στοματικής κοιλότητας, χωρίς να προκαλεί ενοχλήσεις στον ασθενή.
Το λογισμικό διαθέτει βελτιωμένο, μοντέρνο σχεδιασμό, διατηρώντας πάντα τον απλό χειρισμό μέσω εικονιδίων.

Για να δείτε το φυλλάδιο του προϊόντος πατήστε εδώ

u-sense-_-1

Ενδοστοματικός αισθητήρας υψηλής τεχνολογίας. Με την αποκλειστική αυτή καινοτομία, αναλύεται σε πραγματικό χρόνο η ποσότητα των Ακτίνων – X που απαιτούνται από τον Σένσορα U-Sense HD.
Έτσι, επιτυγχάνεται η προστασία από υπερέκθεση στην ακτινοβολία και διασφαλίζεται κρυστάλλινη απεικόνιση από την πρώτη έως την τελευταία ακτινογραφία.
Η απευθείας σύνδεση USB με τον υπολογιστή, που λειτουργεί χωρίς ενδιάμεσα ηλεκτρονικά, σε συνδυασμό με έναν γρήγορο χρόνο απόκτησης (3s) καθιστούν το U-SENSE HD ένα πραγματικό εργαλείο plug & play για άμεση διάγνωση.
Ένας  νέος ενδοστοματικός αισθητήρας υψηλής τεχνολογίας που παρέχει ευελιξία, αξιοπιστία στην ποιότητα της εικόνας και ευκολία χρήσης στην καθημερινή ροή εργασίας
αναβαθμισμένο λογισμικό το οποίο συνδυάζει οπτικές ίνες και περιοχή απορρόφησης κραδασμών.
Ο Σένσορας U-Sense HD έχει σχεδιαστεί με στρογγυλεμένες άκρες, ώστε να τοποθετείται σε οποιοδήποτε σημείο της στοματικής κοιλότητας, χωρίς να προκαλεί ενοχλήσεις στον ασθενή.
Το λογισμικό διαθέτει βελτιωμένο, μοντέρνο σχεδιασμό, διατηρώντας πάντα τον απλό χειρισμό μέσω εικονιδίων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
• Sensor technology: CMOS
• Scintillator: Caesium Iodide (CsI)
• Detector wire length: 3 m / 9.9 feet
• Grey levels: 14 bits (16384 grey levels)
• Connection: Standard USB port: USB 2.0 High Speed (480 Mbit/s) and USB 3.0
• Nominal system consumption: 0.5 VA
• Entry voltage: 5V (with USB connection)
• Entry current: 0.15 A max
• Operating temperature: From +10°C to 40°C / from 50°F to 104°F
• Maximum temperature: 12°C (54°F) higher than maximum environmental temperature of 40°C (104°F)
• Detector resolution: Theoretical: 25 lp/mm – Real: 18 – 20 lp/mm
• CTF – Contrast Transfer Function (at 70 kVp – 1,5 mm ABS fi lter): 0,25 @ 10 lp/mm
• OUTPUT – LSB (at 70 kVp – 1,5 mm ABS fi lter): 1900 @ 100 µGy
• CMOS lifetime: Typical 100.000 cycles

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Size 1 
• External dimensions: 38.6×24.7×5.2mm / 1.6×1.0x0.2in
• CMOS matrix size 1 (rounded angles): 30x20mm (600mm²)
• Detector active surface in size: 1.2×0.8in (1.0in²)
• Detector active surface in pixel: 1500x1000pixels
• Pixel dimensions: 20×20µm

soprocare_2

Απεικόνιση και Διάγνωση Τερηδόνας σε μια συσκευή!

H ΙΔΕΑ
Η ανάγκη που οδήγησε στην κατασκευή της  “SOPROCARE” ήταν οι αυξημένες απαιτήσεις του σύγχρονου οδοντιάτρου για απεικόνιση αλλά και ταυτόχρονη διάγνωση τερηδόνας, πλάκας και περιοδοντικών παθήσεων.

Η χρήση μιας πατενταρισμένης φθορίζουσας τεχνολογίας (SOPRO patent* – 2003) επί των οδοντικών ιστών:

– Aποκαλύπτει την τερηδόνα (CARIO mode)
– Tην οδοντική πλάκα, προγενεστέρα αλλά και μεταγενέστερα σχηματισθείσα (PERIO mode)
– Φλεγμονή ούλων (μεγάλης αλλά και μικρής έκτασης) – ΡΕRIO mode

Επιπλέον, η SOPROCARE είναι και μια άριστης ποιότητας, παραδοσιακή ενδοστοματική κάμερα που απεικονίζει την κλινική εικόνα σε μεγένθυνση έως και 2 φορές της πραγματικής, προσφέροντας υπεροχή και ασφάλεια στην διαγνωστική διαδικασία.

 

Γιατί να επιλέξετε την SOPROCARE;

–  Διότι είναι η συσκευή που σας βοηθά να διαγνώσετε εύκολα τις τερηδονισμένες περιοχές, να τις υποδείξετε στον/στην ασθενή σας δίνοντάς του τη δυνατότητα να κατανοήσει καλύτερα το σχέδιο θεραπείας που θα ακολουθήσετε.

– Διότι, προσφέρει ευκρίνεια μεγενθύνοντας 2 φορές την πραγματική κατάσταση, δίνοντάς σας οπτική πρόσβαση σαν να χρησιμοποιούσατε ένα μακροσκόπιο.

– Διότι, συνδυαστικά με έναν κοινό Η/Υ, έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε την συνολική εικόνα του ασθενούς με την λήψη φωτογραφιών πριν και μετά αλλά και να διατηρήσετε στο αρχείο σας κάθε στάδιο της διαδικασίας που ακολουθήσατε έως και την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Η Soprocare είναι ένα μοναδικό εργαλείο και ο πολυτιμότερος ίσως υποστηρικτής στο απαιτητικό έργου του σύγχρονου Οδοντιάτρου.

ΤΩΡΑ σε μοναδική τιμή, τη χαμηλότερη της Eυρωπαϊκής Αγοράς, αποκλειστικά από την NEODENT A.E

Πίνακας Τεχνικών Δεδομένων

SOPROCARE
CCD ¼ ‘’ Υψηλής Ευκρίνειας
Ανάλυση 752 Χ 582 PAL, 768X494 NTSC
Φωτισμός 7 LED ( 4 λευκά, 3 μπλε)
Ρύθμιση Εικόνας

4 λειτουργίες

–          Εξωστοματική

–          Ενδοστοματική οδοντικού τόξου ( 2-3 δόντια)

–          Ενδοστοματική ενός μόνου δοντιού

–          Μακροσκοπική

Πάγωμα εικόνας μέσω ποδοδιακόπτη Προαιρετικός Εξοπλισμός
Μήκος καλωδίου 2,5 μέτρα
Διαστάσεις χειρολαβής σε mm L 200 X l. 30 X H. 24
Διαστάσεις κεφαλής σε mm l:13 X H 8
Bάρος 78 gr

sopro-617

Εύκολα, Γρήγορα, Άνετα

Μελετημένη εργονομία, άνεση και βελτιωμένες δυνατότητες διάγνωσης στη νέα ενδοστοματική κάμερα 617 by Sopro. Η χειρολαβή διαθέτει μια οπτική γωνία 105 μοιρών που επιτρέπει πρόσβαση ακόμη και πιο δυσπρόσιτες περιοχές της στοματικής κοιλότητας.

Η κάμερα διαθέτει 4 κύριες λειτουργίες λήψεις :

Πορτραίτο (δηλ. λήψη ολόκληρου του προσώπου του ασθενούς)
Χαμόγελο (δηλ. λήψη της συνολικής διάταξης του χαμόγελου εξωτερικά)
Ενδοστοματική απεικόνιση ( δηλ. 2-3 δόντια στη σειρά)
Ενδοστοματική απεικόνιση μονού δοντιού

Η λήψη και το πάγωμα των εικόνων γίνονται μέσω του SOPROTouch, δηλ. ενός ιδιαίτερα αξιόπιστου αισθητήρα επί της χειρολαβής της κάμερας, που με ένα απαλό άγγιγμα αποδίδει επί της οθόνης την λήψη που επιθυμείτε.

Πίνακας Τεχνικών Δεδομένων

SOPRO 617
CCD ¼ ‘’ Υψηλής Ευκρίνειας
Ανάλυση 752 Χ 582 PAL, 768X494 NTSC
Aνάλυση 470 γραμμές
Ευκρίνεια 2 lux
Φωτισμός 8 LED
Ρύθμιση Εικόνας Αυτόματα
Πάγωμα εικόνας μέσω ποδοδιακόπτη Προαιρετικός Εξοπλισμός
Μήκος καλωδίου 2,5 μέτρα ( προαιρετικά 5 ή 7 μέτρα)
Διαστάσεις χειρολαβής σε mm L 205 X l. 28 X H. 24
Διαστάσεις κεφαλής σε mm l:16 X H 11.10
Bάρος 55 gr

H κάμερα Sopro 617 συνδέεται απευθείας με οθόνη ή μόνιτορ ( για απλή επίδειξη εικόνων, χωρίς επεξεργασία ή αποθήκευση) , μέσω Η/Υ για επεξεργασία και αποθήκευση ή σε συνδυασμό και των 2.

Συνοδεύεται από λογισμικό διαχείρισης εικόνων , το οποίο εγκαθίσταται σε Η/Υ.

Η χειρολαβή είναι ανθεκτική στα καθαριστικά και απολυμαντικά σκευάσματα, τα οποία είναι πιστοποιημένα για χρήση σε ιατρικές/οδοντιατρικές συσκευές.

gooddoctors1

Η ποιότητα που χρειάζεστε στην τιμή που επιθυμείτε!

Η ενδοστοματική κάμερα Good Drs Ez SHOT HD V-Series προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα εικόνας στην κατηγορία της και διαθέτει μια εκπληκτικά προσιτή τιμή.

Τα πλεονεκτήματά της:

Auto focus: Καθαρότερες εικόνες χάρη στην λειτουργία αυτόματης εστίασης.

FHD image: Λήψη εικόνων υψηλής ευκρίνειας χωρίς παραμόρφωση.

Built-in mouse: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ποντίκι (μόνο σε κάμερες Dr’s).

Adjustable LED brightness: Ρυθμιζόμενη φωτεινότητα για την αποφυγή απώλειας ποιότητας εικόνας από την ανάκλαση του φωτός.

280˚ twist head: Περιστρεφόμενη κεφαλή 280ο για ευκολότερη προσέγγιση δύσκολων σημείων στην στοματική κοιλότητα..

Black & White function: Λειτουργία ασπρόμαυρου.

Plug & Play: Σύνδεση και άμεση λειτουργία.

Easy to capture: Εύκολη λήψη εικόνας.

Software compatibility: Συμβατότητα λογισμικού της κάμερας με τα περισσότερα λογισμικά ψηφιακής απεικόνισης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Camera

– Operation voltage: 5V

– Measurement: Approx. 202 x 30 x 28 mm

– Weight: Approx. 53g

– Resolution: FHD (1920 x 1080)

– Sensor/Lens type: CMOS

USB cable Length Approx. 3 M

Disposable cover

– Quantity: Approx. 100 pcs by weight x 2ea

– Raw material: Polyethylene

Minimum system requirement

– PC system: 3.3GHz CPU, 4GB RAM

– OS: Windows 7 or higher

– USB port: USB 2.0 or higher

* Upper specification is changeable without prior notice.

1. Οθόνη Κάμερας LCD 12,1 ιντσών
2. Με ρύθμιση αντίθεσης και χρώματος
3. Υψηλή ανάλυση, υψηλή απόδοση και αυτόματη εστίαση
4. Ενσωματωμένη λυχνία LED μεγάλης διάρκειας και υψηλής φωτεινότητας
5. Πλήκτρα ελέγχου Πέντε: Παγώστε, Αποθηκεύσετε, Προηγούμενη εικόνα, Επόμενη εικόνα, Διαγράψτε και τα κουμπιά ελέγχου της πίσω πλευράς: Παγώστε και Αποθηκεύστε
6. Αποθηκευση 32 εικόνων. Σε περίπτωση διακοπής της τροφοδοσίας οι εικόνες αποθηκεύονται και δεν χάνονται
7. Απεικόνιση full εικόνας ή και 4ων εικόνων μαζί στην οθόνη
8. Λειτουργία εξόδου USB
9. Ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1,5 ώρες
12. Κατάλληλο για σύστημα PAL και NTSC
13. Διαθέσιμη Ενσύρματη και Ασύρματη

Αεροσυμπιεστές

durr-tornado-1-_-1

Tornado 1 Super Silend Ο κλασικός, εξαιρετικά αθόρυβος αεροσυμπιεστής με 1 κεφαλή και δεξαμενή 20 λίτρων για ένα χρήστη.

Tornado 2 Super Silend Ο απίστευτα αθόρυβος συμπιεστής με μονάδα 2 κεφαλών και δεξαμενή 20 λίτρων για δύο χρήστες.

 

Πεπιεσμένος αέρας για τις υψηλότερες απαιτήσεις της οδοντιατρικής

Ο αεροσυμπιεστής Tornado είναι ένας από τους πιο αθόρυβους συμπιεστές στην οδοντιατρική, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ ισχυρός. Η σειρά Tornado της DÜRRDENTAL διαθέτει υψηλή ποιότητα σε ελκυστικές τιμές – και αυτό συμβαίνει εδώ και δεκαετίες. Οι συμπιεστές με λιγότερη κατανάλωση και αυξημένη απόδοση θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το λειτουργικό κόστος του ιατρείου σας και ταυτόχρονα να προστατεύσετε το περιβάλλον.

 

Μονάδα ξήρανσης με μεμβράνη

Όχι μόνο διασφαλίζει ότι η ισχύς του συμπιεστή είναι πάντα διαθέσιμη, αλλά επιτρέπει επίσης τη συνεχή παροχή ξηρού πεπιεσμένου αέρα ακόμη και σε συνεχή λειτουργία.

 

Ισχυρός και ελάχιστα ακουστικός

Η ιδιαίτερα εξελιγμένη μονάδα συμπιεστή εξασφαλίζει αθόρυβη λειτουργία για να χαλαρώνει τόσο ο ιατρός όσο και ο ασθενής. Αλλά γίνεται ακόμα καλύτερο – με το νέο ειδικά σχεδιασμένο ερμάριο, το Tornado είναι αθόρυβο σαν ψίθυρος με μόλις 56 db(A).

 

Εξαρτήματα χωρίς συντήρηση

Όλα τα εξαρτήματα του αεροσυμπιεστή είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν για 10.000 ώρες χωρίς να απαιτείται συντήρηση.
(Μόνο τα φίλτρα πρέπει να αλλάζονται τακτικά. Οι 10.000 ώρες λειτουργίας αντιστοιχούν σε περίπου 20 χρόνια ζωής για ένα μέσο ιατρείο (σε 220 εργάσιμες ημέρες, 8 ώρες/ημέρα, 25% κύκλο λειτουργίας).

 

Τεχνικά Δεδομένα Tornado 1 Tornado 2
Παραγωγή αέρα στα 5 bar (l/min) 60/70 110/126
Εύρος Πίεσης (bar) 6-7,8 6-7,8
Επίπεδο Θορύβου dB(A) 64 68
Ηλεκτρική Τάση (V) 230 230
Συχνότητα (Hz) 50/60 50/60
Χωρητικότητα αεροθυλακίου (l) 20 20
Επίπεδο θορύβου στα 5 bar μετά την

τοποθέτηση καλύμματος dB(A)

58/60 59/62
Διαστάσεις (H x W x D cm) 65 x 49 x 47 65 x 49 x 47
Βάρος (kg) 37 43

Αποστείρωση – Απολύμανση – Καθαρισμός

dominadxp

Πράσινος Αυτόκαυστος Κλίβανος

O Ιταλικός κατασκευαστικός Οίκος Dental X, γνωστοί και έως «οι ειδικοί στην αποστείρωση» είναι το πιο εξειδικευμένο εργοστάσιο παραγωγής κλιβάνων μικρού μεγέθους. Με πιστοποιήσεις ΙSO 9001 και 13485 προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για το οδοντιατρείο με τελικό σκοπό πάντοτε την ασφαλή και ολοκληρωμένη διαχείριση των ιατρικών και οδοντιατρικών εργαλείων.

Ο αυτόκαυστος κλίβανος ή αλλιώς ο κλίβανος υγρής αποστείρωσης αποτελεί την μοναδική ενδεδειγμένη λύση για τις οδοντιατρικές χειρολαβές καθώς και τα χειρουργικά εργαλεία με ιδιαίτερες κοιλότητες. Τα πλεονεκτήματα του DXP DOMINA PLUS B είναι πολλά :

Ταχύτητα : Ο κύκλος πραγματοποιείται από 18 έως 35 λεπτά (μαζί με την φάση στεγνώματος).
Χωρητικότητα : Χάρτης στο έξυπνο σύστημα φόρτωσης, ο 18λιτρος θάλαμος αυξάνει τον ωφέλιμο όγκο του έως και 50% σε σχέση με ομοειδή προϊόντα.
Μικρή κατανάλωση ρεύματος : Λιγότερη κατανάλωση σημαίνει σεβασμός στο περιβάλλον αλλά και εξοικονόμηση στα έξοδα.
Αξιοπιστία : Το σύστημα «Ομοιογενούς Θερμότητας» αυξάνει τον κύκλο ζωής του κλιβάνου και μειώνει τα έξοδα επισκευών.
Καινοτομία : Ο θάλαμος είναι κατασκευασμένος από χαλκό και εκτός από ταχύτητα, παρακάμπτεται και η αναγκαιότητα της γεννήτριας ατμού, που είναι εξαιρετικά κρίσιμος παράγοντας στην εύρυθμη και μακρόχρονη λειτουργία του κλιβάνου.
Ποικιλία σε αξεσουάρ : Ο αυτόκαυστος κλίβανος Domina Plus B μπορεί να εξοπλιστεί με εκτυπωτή ή με σύστημα σύνδεσης καταγραφής σε Η/Υ (προαιρετικός εξοπλισμός).

eu-rosonic-4d-_-1

Ψηφιακό λουτρό υπερήχων με τη νέα τεχνολογία της Euronda με καλάθι & κάλυμμα.

Το Eurosonic® 4D είναι το πιο προηγμένο lλουτρό υπερήχων της σειράς Euronda ProSystem.

Υπάρχουν δύο τρόποι λειτουργίας

 1. Επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν έναν από τους έξι προκαθορισμένους κύκλους (εργαλεία, φρέζες, δισκάρα αποτύπωσης, αφαίρεση αποτυπωτικών)

Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά στάδια λειτουργίας στους έξι προκαθορισμένους κύκλους: Degas, Boost, Normal και Sweep.

 1. Εκτελώντας έναν ελεύθερο κύκλο σε θερμοκρασία μεταξύ 30°C και 60°C, με διάρκεια μεταξύ 10 και 40 λεπτών.

 

*Διαθέτει βαλβίδα για γρήγορο άδειασμα του κάδου.

 

– Χωρητικότητα: 3,8 L

– Διαστάσεις: 335 x 260 x 205 mm (ΠxΥxΒ)

– Βάρος: 5 κιλά (με καλάθι και κάλυμμα)

 

Προεπιλεγμένοι κύκλοι

– Εργαλεία: 20 λεπτά στους 40°C

– Φρέζες: 10 λεπτά στους 40°C

– Αποτυπωτικά Δισκάρια: 40 λεπτά στους 60°C

– Αφαίρεση τσιμέντου: 10 λεπτά στους 30°C

– Αφαίρεση κονιών: 30 λεπτά στους 60°C

– Υλικά προσθετικών: 40 λεπτά στους 60°C

 

CE Type Ref: Eurosonic®: 4D

Made in Italy by Euronda.

eurosonicenergy

Kαθαρισμός και απολύμανση εργαλείων και μικροεργαλείων πριν από την αποστείρωση.

Για βέλτιστα αποτελέσματα ακόμα και από μικρές επιφάνειες, οπές, σχισμές, κοίλες ή κυρτές επιφάνειες.
Με την χρήση κατάλληλων καθαριστικών και απολυμαντικών υγρών και την δύναμη των υπερήχων σε ελάχιστο χρόνο, όλες οι ρυπογόνες ουσίες απομακρύνονται, ώστε να προχωρήσετε ασφαλώς στο στάδιο της αποστείρωσης.
Ρύθμιση χρόνου από 0 έως 30 λεπτά. Ανοξείδωτη, στιβαρή κατασκευή. Συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ (διάτρητο καλάθι, καπάκι, 2 κύπελλα 600ml) και ολοκληρωμένη φροντίδα όλων των τύπων οδοντιατρικών και ιατρικών εργαλείων.

Συνολικές διαστάσεις: 270x240x220mm (WxHxD)
Βάρος: 3,7Kg
Τάση λειτουργίας: 230V – 50/60 Hz
Μέγεθος της δεξαμενής: 238x100x135 mm (LxHxD)
Χωρητικότητα δεξαμενής: 2,7L
Ισχύς: 80W

Certificates Ultrasonic cleaner: 2006/95/EC Company: ISO 9001 – ISO 13485

Για να αγοράσετε το προϊόν πατήστε εδώ.

eu-rosonic-micro_1

Λουτρό υπερήχων για τον καθαρισμό και την απολύμανση εργαλείων και μικροεργαλείων πριν από την αποστείρωση.

 

Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα με ενιαία λειτουργία ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και προκαθορισμένο κύκλο εργασιών 10 λεπτών.

 

Εξοπλισμένο με έναν πιεζοηλεκτρικό μετατροπέα, το Eurosonic® Micro εγγυάται έναν τέλειο καθαρισμό, ειδικά μικρών οργάνων (φρεζών, κλπ.).

 

Περιλαμβάνεται πλαστικό καπάκι.

 

Χωρητικότητα: 0,5 L

Διαστάσεις: 235x130x170mm (ΠxΥxΒ)

Βάρος: 1,1 κιλά (με το καπάκι του)

CE Type Ref: Eurosonic® Micro

Made in Italy by EURONDA.

farosl13_3quarti_hr-

Συσκευή για την σακουλοποίηση των προς αποστείρωση εργαλείων και χειρολαβών. Απαραίτητη για τους αυτόκαυστους κλιβάνους, τύπου Β, που αποστειρώνουν όλα τα φορτία και άρα τα συσκευασμένα στερεά.

Δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να φτιάξει συσκευασίες σε οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα. Μετά το τέλος του κύκλου, οι συσκευασίες αυτές, στεγνές και στείρες, αποθηκεύονται και είναι έτοιμες προς χρήση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τάση τροφοδοσίας: 220/240 Vac – 50/60 Hz
Ισχύς: 150W
Εξωτερικές διαστάσεις συσκευής: 474x374x200mm (LxDxH))
Βάρος: 5 κιλά
Τύπος σφράγισης: Συνεχής κύκλος και σταθερή θερμοκρασία
Nominal operating temperature of the heating resistance 180 °C
Μέγιστο μήκος στεγανοποίησης: 12mm
Μέγιστο πλάτος συγκόλλησης: 300mm
Μέγιστη διάμετρος του ρολού: 200mm
Εγγύηση 24 μηνών
Συμμορφώνεται σύμφωνα με την οδηγία: 2006/95/EC – 2004/108/EC
EN 61010-1, EN 61326-1.

Ολική προστασία για το κύκλωμα νερού της οδοντιατρικής μονάδας με το WEK Light WaterDecontamination System

2022 05 12 12.04.59

Το πρόβλημα του βιουμενίου στο κύκλωμα νερού

Μελέτες του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής του Πανεπιστημίου της Βιέννης δείχνουν ότι η μόλυνση με μικροοργανισμούς στο κύκλωμα νερού οδοντιατρικών μονάδων αποτελεί μακροχρόνιο και σοβαρό πρόβλημα.

Καταστάσεις όπως οι θερμοκρασίες των 37°C μέσα στα συστήματα σωληνώσεων, οι σχετικά μεγάλοι χρόνοι παραμονής και η αντίστροφη ροή σε χειρολαβές ευνοούν την ανάπτυξη βακτηρίων και μυκήτων, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν μικροβιακή μόλυνση του νερού λειτουργίας, των υδροφόρων σωληνώσεων καθώς και των σωλήνων αναρρόφησης.

Για τον λόγο αυτό καθίσταται επιτακτική η ανάγκη προστασίας για την ασφάλεια Ιατρών, Προσωπικού και Ασθενών

Επιπλέον, εκτός από τα μικρόβια, ιδιαίτερα σε περιοχές με υψηλή σκληρότητα νερού, τα άλατα μπορούν να προκαλέσουν εμπόδιο στην απρόσκοπτη λειτουργία της έδρας.

Με το σύστημα WEK LIGHT εξασφαλίζεται προστασία τόσο από παθογόνους μικροοργανισμούς όσο και πρόληψη ενάντια στην δημιουργία αλάτων.

2022 05 12 12.05.24

Το παρασκεύασμα απολύμανσης GREEN CLEAN WK είναι ένα συμπύκνωμα με βάση το υπεροξείδιο του υδρογόνου (2%). Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη συνεχή μείωση των μικροβίων στο νερό με το οποίο λειτουργεί η οδοντιατρική μονάδα.  Επιπλέον, περιέχει συστατικά που αναστέλλουν τα άλατα, προλαμβάνοντας τις εναποθέσεις ιζημάτων. Τα 750 mlεπαρκούν για 63 λίτρα νερού χρήσης.

Το Σύστημα WEK Light διατίθεται σε έκδοση για τοποθέτηση σε πάτωμα, ή για ενσωμάτωση στην έδρα ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και δυνατότητες του χώρου.

Λειτουργεί χωρίς συντήρηση- το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αλλάζετε την φιάλη του απολυμαντικού διαλύματος όταν αυτό τελειώσει.

Η δοσολογία απολυμαντικού ρυθμίζεται αυτόματα

2022 05 12 12.05.42 300x262

Για μέγιστα οφέλη, συνδυάστε με το ΚΙΤ ΒR Biofilm Cleaning & Removing

Σε καταστάσεις που ήδη υπάρχει ενεργό πρόβλημα βιουμενίου στο κύκλωμα νερού, συστήνεται έντονα η άπαξ εφαρμογή του συστήματος BR.

Αυτό θα δράσει αποτελεσματικά στην απομάκρυνση του μικροβιακού φορτίου, ετοιμάζοντας κατάλληλα την μονάδα για να υποδεχτεί το σύστημα WEK Light ως 2ο βήμα.

Το ΒR Kit εφαρμόζεται επιτόπου στο ιατρείο σας από τους εξουσιοδοτημένους Τεχνικούς της Neodent και διαρκεί περίπου 1 ώρα

Ενδοδοντία

locapex6

Συσκευή αυτόματου εντοπισμού μήκους ακρορριζίου, χωρίς ανάγκη βαθμονόμησης!

Μια ιδιαίτερα χρήσιμη συσκευή για τον σωστό καθορισμό του μήκους εργασίας, αυτόνομη, εύκολη, πρακτική!

Στην καθημερινή πράξη, ο Locapex 6 προσδιορίζει αυτόματα και πάνω απ’ όλα με ακρίβεια την απόσταση μεταξύ του άκρου της ενδοδοντικής ρίνης και του ακρορρίζιου. Λειτουργία απρόσκοπτα τόσο σε στεγνό όσο και σε υγρό περιβάλλον : παρουσία πολφού, σιέλων, αίματος, υγρών διακλυσμών, νερού κοκ.

Πρόκειται για νέας γενιάς, αναβαθμισμένη, πλήρως αυτοματοποιημένη συσκευή με εξαιρετική σχέση απόδοσης/τιμής.

Πως λειτουργεί;

Η συσκευή διαθέτει 2 ιατρικά καλώδια των 1.5 μέτρων έκαστο τα οποία είναι εφοδιασμένα στην άκρη τους α) το μεν ένα με ένα χειλικό ηλεκτρόδιο (βλ. φωτογραφία) και β) το δε άλλο με ένα ηλεκτρόδιο που έρχεται σε επαφή (ακουμπά) στην ενδοδοντική ρίνη (βλ. φωτογραφία). Το σετ των ηλεκτροδίων κλιβανίζεται σε αυτόκαυστο κλίβανο στους 134ο C.

Οι διάφορες ζώνες έως και το ακρορρίζιο γίνονται εύκολα αντιληπτές τόσο οπτικά (μέσω χρωματικών ενδείξεων) όσο και ακουστικά ( μέσω ενός ηχητικού σινιάλου), ώστε ο χρήστης να γνωρίζει που ακριβώς βρίσκεται καθώς προχωρά εντός του ριζικού σωλήνα.

Η συσκευή λειτουργεί με δύο -2- μπαταρίες τύπου ΑΑ (LR06). Η αυτονομία ποικίλει απο 6 μήνες έως 1 χρόνο ανάλογα με την χρήση. Σε περίπτωση αδράνειας για πέντε -5- λεπτά και άνω, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας.

Ευκολία χρήσης; Ναι

Η συσκευή διαθέτει ένα κουμπί Start/Stop και ένα κουμπί ρύθμισης του ηχητικού σινιάλου. Όλες οι ενδείξεις του Locapex 6 είναι ψηφιακές. Γωνία ορατότητας μεγαλύτερη απο 160o. Αυτή η γωνία σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε  την θέση της ενδοδοντικής ρίνης καθώς προχωρά εντός του ριζικού σωλήνα, ανεξάρτητα απο την θέση της συσκευής σας. Οι ποικιλόχρωμες φωτεινές ενδείξεις LED μπορούν να διαβαστούν εύκολα ανεξάρτητα από κάθε οπτική γωνία.

Ακρίβεια; Φυσικά!

Η συσκευή διαθέτει λεπτομέρη διαβάθμιση για τον ακριβή προσδιορισμό του μήκους εργασίας και κυρίως ένα εξαιρετικά αξιόπιστο ηλεκτρονικό σύστημα αυτόματης ανάγνωσης που θα σας γλιτώσει χρόνο, κόπο και λάθη!

good-doctors-drs-finder-neo-_-1

Εντοπιστής Ακρορριζίου από την Good Doctors – Το Dr’s Finder NEO παρέχει αξιοπιστία με τη νεότερη τεχνολογία.

 

– Δυνατότητα εφαρμογής της συσκευής οπουδήποτε (π.χ. βάση, ποδιά, οδοντιατρικός χάρακας που περιλαμβάνεται στη συσκευασία 2τμχ, κ.λπ.), για την ευκολία του χρήστη.

– Mικρό μέγεθος.

– Ακρίβεια και αξιοπιστία.

– Μέγιστη ακρίβεια με χρήση τριών διαφορετικών συχνοτήτων.

– Διάφοροι τρόποι σύνδεσης.

– Επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

– Μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής LCD.

– Καλύτερη ορατότητα και καλύτερη αναγνώριση.

– Έλεγχος της συσκευής με λειτουργεία αφής.

– Επιλογή ανάμεσα από 3 λειτουργίες απεικόνισης για καλύτερη αναγνώριση από τον χρήστη.

– Λειτουργία χρονοδιακόπτη

 

Διαστάσεις:43 x 46 x 16 mm

Βάρος: 24g

Μήκος: 65 mm

Διάμετρος: 2.15mm

Καλώδιο επέκτασης – Μήκος: 60cm

Βάση – Διαστάσεις: 43 x 67 x 62 mm – Βάρος:52g

ionyxendynt2led

Ασύρματο φωτεινό μοτέρ ενδοδοντίας Ionyx NT2 Led για μηχανική διεύρυνση των ριζικών σωλήνων.

Δυνατότητα περιστροφής από 250 έως 1.250 στροφές ανά λεπτό.

Μοτέρ αποστειρούμενο σε αυτόκαυστο στους 134° C.

Αυτονομία εργασίας για 1 ώρα με μέση ροπή στρέψης 1,5 Νcm (περίπου 40 θεραπείες ριζικών καναλιών κατά μέσο όρο).

Πλήρη φόρτιση της μπαταρίας σε 2 ώρες.

10 προγραμματισμένες μνήμες.

Κατάλληλο για όλα τα συστήματα επεξεργασίας ριζικών σωλήνων

Εγγύηση 2 ετών για τα ηλεκτρονικά μέρη της συσκευής και εγγύηση 1 έτους για την χειρολαβή και την μπαταρία.

endy6200_1

Endy 6200 Ionyx  – Μοτέρ Ενδοδοντίας με ενσωματωμένο Εντοπιστή Ακρορριζίου.

– Με προγραμματισμό 12 μνημών, κάθε μνήμη αντιστοιχεί και σε μια προκαθορισμένη ροπή και ταχύτητα.

– Γρήγορη φόρτιση, περίπου 2 ωρών.

– ∆υνατότητα αυτόματης παύσης και ανάστροφης κίνησης (auto reverse), όταν το μικροεργαλείο φτάσει στο ακρορρίζιο.

– ∆υνατότητα περιστροφής από 100 έως 500 στροφές ανά λεπτό.

– Αυτονομία εργασίας για 1 ώρα με μέση ροπή στρέψης 1,5 Νcm (περίπου 40 θεραπείες ριζικών καναλιών κατά μέσο όρο).

– ∆υνατότητα ρύθμισης ροπής από 0,5 έως 4 Ncm

– Κατάλληλο για όλα τα περιστροφικά συστήματα επεξεργασίας ριζικών σωλήνων

– Εγγύηση 2 ετών για τα ηλεκτρονικά μέρη της συσκευής και εγγύηση 1 έτους για την χειρολαβή και την μπαταρία.

Χειρολαβές – Μικρομότορ

optima-mcx-led-motor-set-bien-air-dental_grande

Το ηλεκτρικό μοτέρ Optima από τον Ελβετικό Οίκο Bien Air είναι σχεδιαστικά και τεχνολογικά ό,τι πιο προηγμένο στο τομέα των οδοντιατρικών συστημάτων μετάδοσης της κίνησης.
Μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του είναι:

Προσφέρει απόλυτο έλεγχο του περιστροφικού εργαλείου
Δυνατότητα ρύθμισης της ταχύτητας
Δυνατότητα ρύθμισης της ροπή και αυτόματη διακοπή της ρίνης (στο μοντέλο ENDO).
Διαθέτει προεγκατεστημένες τις βασικότερες ρυθμίσεις για τις συνηθέστερες θεραπείες αποκαταστάσεων και ενδοδοντίας (στο μοντέλο ENDO).

 

Διαθέσιμες εκδόσεις:

Κανονικό ή Micro-Series: To ηλεκτρικό μοτέρ της Bien Air MCX διατίθεται σε
α) κανονικό μέγεθος ή
β) στην νεότερη έκδοση του σε νέο, πιο συμπαγές και ελαφρύτερο μέγεθος Micro-Series
Standard ή Εndo: Eπιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Standard έκδοση, όπου ρυθμίζετε ταχύτητα περιστροφής (στροφές ανά λεπτό) ή έκδοση Endo όπου μπορείτε επιπλέον να ρυθμίζετε ροπή για πραγματοποίηση ενδοδοντικών θεραπειών με μηχανοκίνητες ρίνες. Η έκδοση Endo διαθέτει και Αuto Reverse mode.

whproducts_1

Ό,τι και να συμβεί με τα εργαλεία W&H για αποκατάσταση και προσθετική είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα!

 

Σειρά Χειρολαβών Synea Vision – Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά
>  Πενταπλός δακτύλιος LED+ για φωτισμό χωρίς σκιάσεις
>  Αντιχαρακτική επιφάνεια
>  Πανίσχυρη απόδοση
>  Αθόρυβη λειτουργία
>  Μεγάλη διάρκεια ζωής
>  Με σύνδεση Roto Quick και Multiflex®
>  Κεφαλή υγιεινής
>  Κεραμικό ρουλεμάν
>  Τέλεια εργονομία
>  Διάφορα μεγέθη κεφαλής με πενταπλό ψεκασμό
>  Με δυνατότητα θερμικής απολύμανσης και αποστείρωσης

 

Σειρά Χειρολαβών Synea Fusion – Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά
>  Φωτισμός LED+
>  Μικρές κεφαλές
>  Βέλτιστη λύση
>  Αθόρυβη και ελαφριά
>  Μεγάλη διάρκεια ζωής
>  Διατίθεται με σύνδεση Roto Quick ή Multiflex®
>  Κεφαλή υγιεινής
>  Κεραμικό ρουλεμάν
>  Μέγιστη αποδοτικότητα σε κάθε εφαρμογή
>  Άνεση εφαρμογής χωρίς συμβιβασμούς
>  Με δυνατότητα θερμικής απολύμανσης και αποστείρωσης

 

Σειρά Χειρολαβών Alegra – Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά
>  Γρήγορη και ακριβής προετοιμασία
>  Βέλτιστη εργονομία
>  Τέλεια ισορροπία
>  Μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα
>  Φίλτρο νερού με δυνατότητα αντικατάστασης
>  Ψύξη ακριβείας
>  Απλή αντικατάσταση φρέζας
>  Εμπορικά κατοχυρωμένο σύστημα κεφαλής υγιεινής
>  Τέλεια ορατότητα
>  Με δυνατότητα θερμικής απολύμανσης και αποστείρωσης

beyesm-800

Η εταιρία Beyes είναι ο μεγαλύτερος Καναδικός Κατασκευαστής οδοντιατρικών χειρολαβών με έδρα του το Τορόντο.

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται με αυστηρή τήρηση των κανονισμών Health Canada, εξασφαλίζοντας την βέλτιστη ποιότητα. Η μονάδα παραγωγής τους είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 13485 στο πλαίσιο του Καναδικού Συστήματος Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης των Ιατρικών Συσκευών (CMDCAS).

 

 

 

Σειρά Χειρολαβών Μ-800
– Αυτοφωτιζόμενες Direct Light
– Μέγεθος Κεφαλής: 10.8mmx13.0mm (WxH)
– Ισχύς: 22Watt
– Στροφές ανα λεπτό: 410.000rpm
– Σύστημα Εξαγωγής Εγγλυφίδας: Push Button
– Σπρέι νερού: Τριπλό

 

Σειρά Χειρολαβών Μ-200
– Χωρίς Φως
– Μέγεθος Κεφαλής: 10.8mmx13.0mm (WxH)
– Ισχύς: 19Watt
– Στροφές ανα λεπτό: 400.000rpm
– Σύστημα Εξαγωγής Εγγλυφίδας: Push Button
– Σπρέι νερού: Μονό

 

Ταχυσύνδεσμοι
– Τύπου W&H χωρίς φως
– Τύπου Kavo χωρίς φως

Πρόληψη

afmp_front_169

Εγγυημένη Ελβετική ακρίβεια και εξαιρετική σχεδίαση. Αξιοπιστία και τεχνογνωσία από το 1981. Το Ελβετικό AIRFLOW® Prophylaxis Master κατασκευάστηκε στο Κέντρο Έρευνας της EMS με περισσότερες από 100 000 ώρες τεχνικών και κλινικών δοκιμών σε συνεργασία με κορυφαίους οδοντιάτρους από όλο τον κόσμο.

Το AIRFLOW®Prophylaxis Master είναι η τελευταία καινοτομία της EMS για την “Καθοδηγούμενη Αντιμετώπιση Μικροβιακού Φορτίου”: μια μοναδική λύση για την τερηδόνα, την περιοδοντική πρόληψη και τη διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος. Δημιουργήθηκε για εντατική επαγγελματική χρήση, η συσκευή χαρακτηρίζεται από μοναδική εργονομία, υψηλή ακρίβεια, εύκολη συντήρηση και συμμόρφωση με τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής. Το AIRFLOW® Prophylaxis Master έχει σχεδιαστεί με τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης, ασφάλειας και άνεσης, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις 3 βασικές θεραπείες της Καθοδηγούμενης Αντιμετώπισης Μικροβιακού Φορτίου.

Η σκόνη AIRFLOW® Plus απομακρύνει άνετα και αποτελεσματικά το βιοϋμένιο, τις χρωστικές και την άωρη τρυγία υπερ και υπο-ουλικά και μειώνει την ανάγκη για χρήση εργαλείων χειρός και υπερήχων. Όχι άλλα ελαστικά κυπελλοειδή, βουρτσάκια και πάστα στίλβωσης. Το PIEZON® NO PAIN με το ξέστρο PS παρέχει ελάχιστη επεμβατική απόξεση όπου χρειάζεται. Η θεραπεία πραγματοποιείται με μια ρυθμισμένη θερμοκρασία παροχής νερού και ενεργοποιείται από έναν ασύρματο ποδοδιακόπτη.

1 ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ PIEZON®
2 ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ AIRFLOW®
3 ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ PERIOFLOW®
4 ΘΑΛΑΜΟΣ – Ο θάλαμος σκόνης AIRFLOW® είναι κατασκευασμένος από συμπιεσμένο πολυμερές και χημικά ανθεκτικό υλικό, προσφέροντας σημαντικά οφέλη στην απόδοση και την εργονομία με μεγάλη χωρητικότητα.
5 ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ – Νέο υπερσύγχρονο σύστημα συμπίεσης με πίεση και αποσυμπίεση μέσα σε δευτερόλεπτα με ενσωματωμένη μαγνητική σύνδεση.
6 ΦΙΑΛΕΣ– Εξοπλισμένο με 2 διαφανείς φιάλες: PIEZON® και NIGHT CLEANER. Η φιάλη PIEZON® προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης συγκεκριμένων αντισηπτικών διαλυμάτων καθώς και απιονισμένου νερού. Η φιάλη NIGHT CLEANER παρέχει καθαρισμό και απολύμανση στο τέλος της ημέρας.
7 ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ – Απλή και εργονομική, η νέα οθόνη αφής EMS διαθέτει μια διεπαφή 10 επιπέδων που ανταποκρίνεται και ρυθμίζει χειροκίνητα το επίπεδο ισχύος AIRFLOW® και PIEZON®. Περιλαμβάνει επίσης ρυθμιζόμενη λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας και έντασης με ειδοποιήσεις ήχου λειτουργίας και υπενθύμιση συντήρησης.
8 ΝΈΟ ΚΟΡΔΌΝΙ – Ανθεκτικό και πιο αποδοτικό, το νέο καλώδιο EMS διαθέτει ένα σύστημα plug-and-play που είναι εύκολα αποσπώμενο και απλό στη συντήρηση. Οι σωλήνες σκόνης κατασκευάζονται με χειρουργικό ανοξείδωτο χάλυβα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Όλα σε μία ανθεκτική βάση στήριξης της χειρολαβής με ενσωματωμένο σύστημα παροχής νερού.
9 ΠΟΔΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ – Ασύρματος ποδοδιακόπτης από ανοξείδωτο χάλυβα με λειτουργία ώθησης. Πρόσβαση ενεργοποίησης ισχύος 360º.
10 ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ – διαφανή φίλτρα αέρα & νερού που επιτρέπουν εύκολο έλεγχο με μια ματιά.
11 ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ – Πλήρως ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού AIRFLOW® και PIEZON®. καθαρίζει τις γραμμές υγρών σε λιγότερο από ένα λεπτό.
12 ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ NO PAIN – Η δυναμική απόκριση προσαρμόζει την εξερχόμενη ισχύ με βάση τη δύναμη που εφαρμόζεται στο εργαλείο. Καθόλου τρυγία = χαμηλή ισχύς. Υψηλή αντίσταση τρυγίας = μεγαλύτερη ισχύς για ελάχιστη επεμβατικότητα.
13 ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ – Σύστημα θέρμανσης με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία νερού για ζεστή και άνετη θεραπεία.

Χειρολαβή AIRFLOW®: Αφαιρεί το βιοϋμένιο, τις χρωστικές και την άωρη τρυγία σε φυσικά δόντια, αποκαταστάσεις και εμφυτεύματα. Καθαρίζει και στιλβώνει ταυτόχρονα.

Χειρολαβή PERIOFLOW®: Το PERIOFLOW® και η σκόνη PLUS ενδείκνυνται για:
Υποουλική απομάκρυνση του βιοϋμενίου σε περιοδοντικούς και περι-εμφυτευματικούς θυλάκους> 4 έως 9 mm -Φάση ελέγχου της φλεγμονής και υποστηρικτική περιοδοντική θεραπεία (SPT) – Πρόληψη βλεννογονίτιδας / περι-εμφυτευματίτιδας – Φάση ελέγχου της φλεγμονής και υποστηρικτική περιοδοντική θεραπεία βλεννογονίτιδας / περι-εμφυτευματίτιδας.

Χειρολαβή PIEZON®: Μετά τη χρήση AIRFLOW®, αφαιρέστε την υπολειμματική υπερ και υποουλική τρυγία με το ξέστρο PIEZON® NO PAIN PS.

ems-airflow-one-_-1

ο αυθεντικό από τον εφευρέτη. Εγγυημένη Ελβετική ακρίβεια και εξαιρετική σχεδίαση. Αξιοπιστία και τεχνογνωσία από το 1981. Το Ελβετικό AIRFLOW® One κατασκευάστηκε στο Κέντρο Έρευνας της EMS με περισσότερες από 100 000 ώρες τεχνικών και κλινικών δοκιμών σε συνεργασία με κορυφαίους οδοντιάτρους από όλο τον κόσμο.

 

Το AIRFLOW® One είναι η τελευταία καινοτομία της EMS για την “Καθοδηγούμενη αντιμετώπιση μικροβιακού φορτίου”: μια μοναδική λύση για την τερηδόνα, την περιοδοντική πρόληψη και τη διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος. Δημιουργήθηκε για εντατική επαγγελματική χρήση, η συσκευή χαρακτηρίζεται από μοναδική εργονομία, υψηλή ακρίβεια, εύκολη συντήρηση και συμμόρφωση με τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής. Το AIRFLOW® Prophylaxis Master έχει σχεδιαστεί με τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης, ασφάλειας και άνεσης, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις 2 από τις 3 βασικές θεραπείες της Καθοδηγούμενης Aντιμετώπισης Mικροβιακού Φορτίου.

 

Η σκόνη AIRFLOW® Plus απομακρύνει άνετα και αποτελεσματικά το βιοϋμένιο, τις χρωστικές και την άωρη τρυγία υπερ και υπο-ουλικά και μειώνει την ανάγκη για χρήση εργαλείων χειρός και υπερήχων. Όχι άλλα ελαστικά κυπελλοειδή, βουρτσάκια και πάστα στίλβωσης. Η θεραπεία πραγματοποιείται με μια ρυθμισμένη θερμοκρασία παροχής νερού και ενεργοποιείται από έναν ασύρματο ποδοδιακόπτη.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

 1. ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ AIRFLOW®
 2. ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ PERIOFLOW®
 3. ΘΑΛΑΜΟΣ – Ο θάλαμος σκόνης AIRFLOW® είναι κατασκευασμένος από συμπιεσμένο πολυμερές και χημικά ανθεκτικό υλικό, προσφέροντας σημαντικά οφέλη στην απόδοση και την εργονομία με μεγάλη χωρητικότητα.
 4. ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ – Νέο υπερσύγχρονο σύστημα συμπίεσης με πίεση και αποσυμπίεση μέσα σε δευτερόλεπτα με ενσωματωμένη μαγνητική σύνδεση.
 5. ΦΙΑΛΗ – Η φιάλη NIGHT CLEANER παρέχει καθαρισμό και απολύμανση στο τέλος της ημέρας.
 6. ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ – Απλή και εργονομική, η νέα οθόνη αφής EMS διαθέτει μια διεπαφή 10 επιπέδων που ανταποκρίνεται και ρυθμίζει χειροκίνητα το επίπεδο ισχύος AIRFLOW®. Περιλαμβάνει επίσης ρυθμιζόμενη λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας και έντασης με ειδοποιήσεις ήχου λειτουργίας και υπενθύμιση συντήρησης.
 7. ΝΕΟ ΚΑΛΩΔΙΟ – Ανθεκτικό και πιο αποδοτικό, το νέο καλώδιο EMS διαθέτει ένα σύστημα plug-and-play που είναι εύκολα αποσπώμενο και απλό στη συντήρηση. Οι σωλήνες σκόνης κατασκευάζονται με χειρουργικό ανοξείδωτο χάλυβα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Όλα σε μία ανθεκτική βάση στήριξης της χειρολαβής με ενσωματωμένο σύστημα παροχής νερού.
 8. ΠΟΔΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ – Ασύρματος ποδοδιακόπτης από ανοξείδωτο χάλυβα με λειτουργία ώθησης. Πρόσβαση ενεργοποίησης ισχύος 360º.

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ – διαφανή φίλτρα αέρα & νερού που επιτρέπουν εύκολο έλεγχο με μια ματιά.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ – Πλήρως ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού AIRFLOW®. καθαρίζει τις γραμμές υγρών σε λιγότερο από ένα λεπτό.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ – Σύστημα θέρμανσης με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία νερού για ζεστή και άνετη θεραπεία.

 

ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ AIRFLOW®

Αφαιρεί το βιοϋμένιο, τις χρωστικές και την άωρη τρυγία σε φυσικά δόντια, αποκαταστάσεις και εμφυτεύματα. Καθαρίζει και στιλβώνει ταυτόχρονα.

 

ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ PERIOFLOW®

Το PERIOFLOW® και η σκόνη PLUS ενδείκνυνται για:

Υποουλική απομάκρυνση του βιοϋμενίου σε περιοδοντικούς και περι-εμφυτευματικούς θυλάκους> 4 έως 9 mm -Φάση ελέγχου της φλεγμονής και υποστηρικτική περιοδοντική θεραπεία (SPT) – Πρόληψη βλεννογονίτιδας / περι-εμφυτευματίτιδας – Φάση ελέγχου της φλεγμονής και υποστηρικτική περιοδοντική θεραπεία βλεννογονίτιδας / περι-εμφυτευματίτιδας.

emshandy3

EMS Air-Flow Handy 3.0
H AIR-Flow® 3.0  είναι η πρώτη φορητή μονάδα σοδοβολής που δίνει θεαματικά αποτελέσματα σε όλες τις υπερουλικές αλλά και υπο-ουλικές θεραπείες.

H μέθοδος Air Flow εν γένει
Ένα μείγμα αέρα, ειδικά επεξεργασμένης σκόνης και νερού, δημιουργεί ένα εκνέφωμα ακριβείας, το οποίο στην μέγιστη ισχύ εκτόξευσής του παρουσιάζει καθαριστικές ιδιότητες, ενώ στην χαμηλότερη ισχύ ενδείκνυται για γυάλισμα και στίλβωση. Η διαδικασία αυτή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για τον ασθενή, αφού του δίνει την αίσθηση της στοματικής αναζωογόνησης, το επονομαζόμενο “Μouth Spa”.

Τα διαθέσιμα μοντέλα : Premium, Perio, Plus
Το μοντέλο Premium είναι το πιο βελτιωμένο και αρτιότερα εξοπλισμένο της σειράς : ενδείκνυται για υπερουλική χρήση (αφαίρεση χρωστικών, πλάκας κοκ καθώς και για υπο-ουλική χρήση σε βαθείς περιοδοντικούς θυλάκους. Η συσκευασία Premium περιλαμβάνει το πρόσθετο ρύγχος Perio και είναι κατάλληλο για όλες τις εργασίες με το σύστημα σοδοβολής.
Το μοντέλο Plus είναι κυρίως για υπερουλική χρήση και υπο-ουλικά μόνο σε ρηχούς θυλάκους έως 4mm.
To μοντέλο Perio είναι μόνο για υπο-ουλική χρήση σε ρηχούς ή και βαθείς περιοδοντικούς θυλάκους.

Σε τι διαφέρει η Air-flow Handy 3.0 από τις μη επώνυμες, κοινές συσκευές σοδοβολής;

Είναι η πιο αποτελεσματική – χάρη στην ταχύτητα και την ακρίβεια με την οποία εκτοξεύονται τα σωματίδια της σκόνης επί της οδοντικής επιφάνειας
Διαθέτει ένα νέο, ειδικά μελετημένο θάλαμο σκόνης, που προστατεύει από την εξωτερική υγρασία και αποτρέπει το “σβόλιασμα” .
Είναι πολύ ελαφριά και εργονομική για ξεκούραστη και άνετη εργασία.
Παράγεται εξολοκλήρου από την Ελβετική εταιρία EMS, το νο. 1 Κατασκευαστή συσκευών πρόληψης παγκοσμίως.

Σημείωση για την χρήση σόδας στο κάθε μοντέλο

Το ρύγχος PERIO στην νέα Handy 3.0 (δηλ. για υπο-ουλική χρήση) λόγω της εμφανώς μικρότερης διατομής του προκειμένου να εισέρχεται με ευκολία και ατραυματικά στους περιοδοντικούς θυλάκους, είναι συμβατό μόνο με τις σκόνες PLUS (ερυθριτόλη) και PERIO (γλυκερίνη) και η χρήση της κλασικής φόρμουλας με τις γεύσεις μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη λειτουργία του.
Τα ρύγχη για υπερουλική χρήση είναι συμβατά με όλες τις σκόνες της EMS. Η Neodent AE συνιστά να προμηθεύεστε πάντα αυθεντικά προϊόντα προκειμένου να απολαμβάνετε την ανώτατη ποιότητα των τεχνολογικά προηγμένων συσκευών σας

handy2

Συσκευή σοδοβολής της EMS, πάντα με την αυθεντική μέθοδο AirFlow.

Κατάλληλη για αφαίρεση χρωστικών τόσο υπερουλικά, όσο και σε περιοδοντικούς θυλάκους μέχρι 4mm. Είναι ελαφρύ με τέλεια κατανομή βάρους. Ο θάλαμος χωράει μέχρι και 23gr σκόνης. Συνδέεται εύκολα στη σύνδεση του αερότορ. Διαθέσιμο για συνδέσμους: W&H, Kavo, Bien-Air, Midwest, Castellini, NSK, Sirona.

thumb_5_default_product_big

Χειρολαβή αεροστίλβωσης με διπλή εφαρμογή:

SUPRA VERSION για γρήγορο και ανώδυνο αισθητικό αποτέλεσμα
PERIO VERSION απλός και πρακτικός τρόπος για εφαρμογές πέριο και περιεμφυτευματίτιδας

Διαθέτει 4 διαφορετικά ρύγχη, για αποτελεσματικότερη αντιμετωπιση της περιεμφυτευματιτιδας.

Ρύγχος Supra 120°: Χρησιμοποιείται στις υπερουλικές θεραπείες στίλβωσης. Χρησιμοποιείται με τις υπερουλικές σκόνες Classic και Pearl.

Ρύγχος Perio Easy: Χρησιμοποιείται στις περιοδοντικές θεραπείες στίλβωσης για θυλάκους βάθους από 3 έως 8 χιλιοστόμετρα. Χρησιμοποιείται με τη σκόνη Perio.

Ρύγχος Perio: Χρησιμοποιείται στις υποουλικές θεραπείες στίλβωσης για περιοδοντικούς θυλάκους βάθους 8 έως 10 χιλιοστόμετρα. Χρησιμοποιείται με τη σκόνη Perio.

Ρύγχος Perio Maintenance: Χρησιμοποιείται στις παροδοντικές θεραπείες συντήρησης που περιλαμβάνουν θυλάκους βάθους μικρότερου ή ίσου με 4 χιλιοστόμετρα. Χρησιμοποιείται με τη σκόνη Perio.

durr-mylunos-_-1

MyLunos – Φορητή μονάδα σοδοβολής από την Dürr Dental.

 

Εύκολο στο χειρισμό, πολυχρηστική και με ασύγκριτη λάμψη.

Η χειρολαβή σοδοβολής MyLunos προσφέρει απλή, ισχυρή και εργονομική βοήθεια όταν πρέπει να αφαιρέσετε αποχρωματισμούς, υπολείμματα και biofilm. Ανάλογα με το ρύγχος, είναι έτοιμο είτε για υπερουλικές είτε για υπο-ουλικές θεραπείες. Η μονάδα ακολουθεί την αυστηρά συστηματική μας προσέγγιση – από την προετοιμασία και τη χρήση κατά τη διάρκεια της θεραπείας έως και την επανεπεξέταση. Το MyLunos προσφέρει εξαιρετική ευελιξία και αποτελεσματικότητα, επειδή έχει σχεδιαστεί ως ολοκληρωμένο σύστημα, με κάθε λεπτομέρεια.

 

Ένα για όλα

Για υπερουλικές και υπο-ουλικές εφαρμογές: Με την απλή και γρήγορη εναλλαγή των ρυγχών καθίσταται δυνατή και η ομαλή εναλλαγή στις θεραπείες.

 

Αρχή της ανταλλαγής θαλάμων

Ιδιαίτερα εύκολη αλλαγή του ειδικά σχεδιασμένου θαλάμου σκόνης, ακόμη και κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Έτσι αποκλείεται η διακοπή της θεραπείας ή η απώλεια ισχύος λόγω χαμηλής στάθμης υλικού. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν διαφορετικές σκόνες ανάλογα με τις ανάγκες.

 

Πολλές επιλογές για αποστείρωση/απολύμανση

Οι χειρολαβές MyLunos, οι θάλαμοι σκόνης και τα ρύγχη, συμπεριλαμβανομένων όλων των εσωτερικών σημείων, μπορούν να αποστειρωθούν χειροκίνητα ή αυτόματα χρησιμοποιώντας μια πλήρως επικυρωμένη μέθοδο σε λουτρό υπερήχων, κουτί απολύμανσης και κλίβανο υγρής & ξηράς αποστείρωσης.

 

Τέλεια εργονομία

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στην άριστη εργονομία της συσκευής: βάρος & κέντρο βάρους, υλικό, μορφή, αίσθηση, διαστάσεις. Το MyLunos λαμβάνει υπόψη όλες αυτές τις πτυχές. Η επιφάνεια είναι αντιολισθητική, η μορφή της μονάδας είναι τέλεια προσαρμοσμένη στο σχήμα του χεριού σας και το άκρο μπορεί να περιστραφεί κατά 360 μοίρες. Αυτό σημαίνει ότι το MyLunos προσφέρει την τέλεια εργονομία.

Φωτοπολυμερισμός

miniledsuper

Το MiniLED Supercharged συνδυάζει μέγιστη ισχύ και ασφάλεια, με ισχύ 2000mW/c² και ευρύ φάσμα εκπομπής φωτός είναι κατάλληλο για πολυμερισμό ρητινών αλλά και sealants, όπως και συγκολλητικών παραγόντων.

Συμμαχία Ισχύος και Ασφάλειας!

Διαθέτει μοναδική λειτουργία μνήμης που αποθηκεύει τις πιο πρόσφατα χρησιμοποιημένες ρυθμίσεις λειτουργίας.
Χωρίς απώλειες ισχύος (όταν χρησιμοποιείται με το ρύγχος των Ø5,5mm)
Σε αντίθεση με τις κοινές λυχνίες αλογόνου διατηρεί σταθερή ισχύ σε όλο τον κύκλο ζωής του προϊόντος
Ο χρόνος φωτοπολυμερισμού μπορεί να ρυθμιστεί σε 3, 4, 5, ή 10” σε μέγιστη ισχύ.
5 ή 10” παλλόμενο φως με μέγιστη ισχύ ανά δευτερόλεπτο
Βάση που περιλαμβάνει ενσωματωμένο μετρητή ισχύος
Οπτικές ενδείξεις προγραμμάτων, χρόνου και επιπέδου μπαταρίας.
Η συσκευή διαθέτει 3 προγράμματα : συνεχής κύκλος, παλμικός ή βαθμικής έντασης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χειρολαβή(διάμετρος) Ø 24x201mm
Βάρος 160gr
Ισχύς με ρύγχος Ø7.5mm 2000mWatt/cm²
Ισχύς  Ø5.5mm (προαιρετικός εξοπλισμός) 3000mWatt/cm²
Φάσμα 420 – 480nm
Προγράμματα Fast, Pulse, Ramping mode
Μπαταρία 2300mAh

mini-led-ortho2-curing-light

Ειδικό για Ειδικούς !

Με ισχύ έως 3000mW/cm² και ένα ευρύ φάσμα εκπομπής φωτός, το Mini LED™ Ortho 2 ενδείκνυται για όλους τους τύπους υλικών που χρησιμοποιούνται στην Ορθοδοντική.

Διαθέτει 4 προγράμματα εκπομπής στα 4, 8, 12 και 32 δευτερόλεπτα και έχει μελετηθεί ειδικά για την Ορθοδοντική Πρακτική ώστε μπορεί να καλύψει από μερικά μόνο brackets έως ένα ολόκληρο τεταρτημόριο σε μια μόνο εφαρμογή.

Ασύρματο-Αθόρυβο-Ελαφρύ-Πανίσχυρο

Χωρίς απώλειες ισχύος ( όταν χρησιμοποιείται με το ρύγχος των Ø5,5mm)
Σε αντίθεση με τις κοινές λυχνίες αλογόνου διατηρεί σταθερή ισχύ σε όλο τον κύκλο ζωής του προϊόντος
Μήκος κύματος : 420-480nm το οποίο είναι κατάλληλο για πολυμερισμό ρητινών αλλά και sealants, όπως και συγκολλητικών παραγόντων.
Δεν παράγει ακτινοβολία UV, δεν θερμαίνεται
Παραμετροποιήσιμο Προειδοποιητικό Σινιάλο : ειδοποιεί τον χρήστη να προχωρήσει στην επόμενη θέση θεραπείας κάθε 4 δευτερόλεπτα. Επιλογή από 4 λειτουργίες ειδοποίησης : 1) μόνο ηχητικό σινιάλο, 2) μόνο οπτικό σινιάλο – αναβοσβήνει η λυχνία, 3) συνδυασμός των 1 και 2 ή 4) καθόλου προειδοποιητικό σινιάλο.
Λειτουργία Stand By : Εάν δε χρησιμοποιηθεί για 5 λεπτά, η συσκευή γυρνά αυτόματα στην Stand by λειτουργία. Επίσης, θα απενεργοποιηθεί αυτόματα και η LCD οθόνη για εξοικονόμηση μπαταρίας.
Εξασφάλιση της Υγιεινής : εξαλείφεται ο κίνδυνος επιμόλυνσης. Απουσία ανεμιστήρα δεν ανακυκλώνεται το μολυσματικό νέφος. Η συσκευή διαθέτει προστασία από υπερθέρμανση. Το ρύγχος αποστειρώνεται σε αυτόκαυστο κλίβανο και το κύριο σώμα της χειρολαβής καθαρίζεται και απολυμαίνεται.
Εργασία χωρίς έννοιες : θεραπεία 15 ασθενών χωρίς επαναφόρτιση – μια πλήρης φόρτιση αρκεί για 45 λεπτά συνεχούς εκπομπής φωτός

miniledhandpieceandmodule

Μπαταρία; Όχι πλέον. Ξενοιάστε από το άγχος της επαναφόρτισης με το ενσωματωμένο kit φωτοπολυμερισμού Mini Led OEM!

Ξεχνάτε να τοποθετήσετε την χειρολαβή φωτοπολυμερισμού στην βάση επαναφόρτισης;
Θέλετε να μη σκεφτείτε ξανά το χρόνο ζωής και το κόστος αλλαγής μιας μπαταρίας λιθίου;
Επιθυμείτε συνεχή και απρόσκοπτη δύναμη πολυμερισμού μέσω μιας σταθερής πηγής τροφοδοσίας ρεύματος;
Τα θέλετε όλα δίπλα σας σε άμεση διαθεσιμότητα;

Η απάντηση για εσάς είναι μια: Mini Led Kit P107 by Acteon!

H συσκευή διαθέτει 3 προγράμματα: συνεχής κύκλος, παλμικός ή βαθμιαίας έντασης.

Στην συσκευασία περιλαμβάνεται το κλασικό ρύγχος διαμέτρου 7,5 χιλιοστών και το οβάλ προστατευτικό σκιάδιο (χρώματος πορτοκαλί). Προαιρετικά μπορείτε να παραγγείλετε και ρύγχος διαμέτρου 5,5 χιλιοστών.

Το ρύγχος και το σκιάδιο αποστειρώνονται σε αυτόκαυστο κλίβανο, ως συσκευασμένα φορτία.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χειρολαβή(διάμετρος) Ø 23×210 mm
LED πομποί 4
Ισχύς με ρύγχος Ø7.5mm 2000mWatt/cm²
Ισχύς  Ø5.5mm (προαιρετικός εξοπλισμός) 3000mWatt/cm²
Φάσμα 420 – 480nm
Προγράμματα Fast, Pulse, Ramping mode

dental-spi0001a

Dr’s Light Clever! Η καλύτερη επιλογή για την αποτελεσματικότερη θεραπεία!

Ασύρματη Συσκευή Φωτοπολυμερισμού Focus Plus Led

– Διπλό μήκος κύματος, μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα υλικά μήκους κύματος 405nm & 460nm
– Σταθερή απόδοση Focus Plus 1.800 mW/cm (high-mode)
– 2 αποστειρώσιμα Guide-Cap, για την αποφυγή διασταυρούμενης μόλυνσης.
– 4 ρυθμίσεις έντασης, συμπεριλαμβανομένης της ήπιας εκκίνησης (soft-start στα 20’’) για αποφυγή συστολής πολυμερισμού
– Λεπτό και περιστρεφούμενο ρύγχος 330 μοιρών
– Χειρολαβή με γωνιακή σχεδίαση για καλύτερη πρόσβαση σε δύσκολα σημεία
– Οθόνη OLED

Διαθέτει: βάση φόρτισης, 3 καλύμματα (guide-cap) φακών εστίασης και επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

elitedent-q4

Η αυτόνομη συσκευή φωτοπολυμερισμού EliteDent είναι ένα διαφορετικό προϊόν : μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια ασύρματη συσκευή (αφού η standard συσκευασία περιλαμβάνει μπαταρία λιθίου αλλά και βάση φόρτισης) αλλά και ως ενσύρματη συσκευή σε περίπτωση που ξεχάσετε να φορτίσετε την χειρολαβή. Πώς γίνεται αυτό; Απλά συνδέετε το καλώδιο της βάσης φόρτισης απευθείας στην χειρολαβή και μετά στην παροχή ρεύματος (πρίζα). Τόσο απλό!

Είναι τεχνολογίας LED (επομένως δεν θερμαίνεται) και εντάσης 1.400mW/cm2.

O συνήθης χρόνος πολυμερισμού είναι περί τα 5 δευτερόλεπτα (για την συντριπτική πλειοψηφία των ρητινών της αγοράς).

 

Τα χαρακτηριστικά της συσκευής συνοπτικά είναι:

• ∆ιαθέτει ψηφιακή οθόνη χρόνου και δυνατότητα επιλογής ανάµεσα από 2 προγράµµατα Δυνατό (boost) ή Βαθµιαίο (ramp δηλ. σταδιακή αύξηση εντάσεως)

• ∆ύο µόνο κουµπιά για εύκολο χειρισµό

• Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία, χωρίς ανεµιστήρα

• Πλήκτρα καλυµµένα από ελαστικό υλικό για πιο άνετη αίσθηση στο χέρι αλλά και ανθεκτικότητα στην υγρασία, ιδιαίτερα κατά τον καθαρισµό και την απολύµανση

• Μπορεί να χρησιµοποιηθεί ασύρµατα αλλά και ενσύρµατα

• ∆ιαθέτει επαναφορτιζόµενη µπαταρία λιθίου, ιδιαιτέρως ισχυρή µε δυνατότητα  πραγµατοποίησης έως και 150 κύκλους των 10 δευτερολέπτων χωρίς επαναφόρτιση

• Λεπτή αλλά και πολύ ελαφριά χειρολαβή (µόλις 155 γραµµάρια) για ξεκούραστη χρήση

• Ρύγχος αδιαφανές (µαύρο) διαµέτρου περίπου 10 χιλιοστών, που δίνει την δυνατότητα θεραπείας µεγαλύτερων επιφανειών

• Περιστρεφόµενο άκρο κατά 360 µοίρες

Πίνακας Τεχνικών Δεδομένων

Βάση Φόρτισης
Παροχή / Τάση Εισόδου 220V AC, 2A, 50/60HZ
Εξόδου 5V DC, 2A
Διάμετρος 90mm
Ύψος 75mm
Βάρος Περίπου 150 γρ.
Χειρολαβή
Παροχή Μπαταρία Λιθίου – 4.2V DC, 2100mAh
Μήκος κύματος 440-490nm
Ένταση 1400 mW/cm2
Συνολικός χρόνος εκπομπής (με πλήρως φορτισμένη μπαταρία) Περί τα 25 λεπτά
Διάμετρος στελέχους 25-30 mm
Μήκος με ρύγχος/χωρίς ρύγχος 240mm – 180mm
Βάρος Χειρολαβής 155gr

Κατασκευαστής: ROLENCE Enterprise INC.

Χώρα Κατασκευής: ΤΑIWAN

Ιατροτεχνολογική Κατάταξη: Κλάση ΙΙ (IEC601-1)

*** Για να αγοράσετε το προϊόν πατήστε εδώ.

Χειρουργική Αναρρόφηση – Διαχωρισμός Αμαλγάματος

durr-vc-65-_-1

Η νέα αυτόνομη χειρουργική αναρρόφηση VC 65 με όγκο αναρρόφησης 65 l/min και σταθερά υψηλή αρνητική πίεση έως και 910 mbar! Ιδανική για χρήση στη στοματική και γναθοπροσωπική χειρουργική και στην εμφυτευματολογία.

 

Ισχυρή και αθόρυβη

Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στους ασθενείς σας. Ο αθόρυβος τρόπος με τον οποίο αυτή η μονάδα αποδίδει τις ισχυρές επιδόσεις της έχει ηρεμιστική επίδραση στους ασθενείς και διευκολύνει την ομάδα να επικεντρωθεί στην πραγματική εργασία.

 

Διατίθεται προεραιτικά με τροχήλατο cart με αποθηκευτικό χώρο.

 

Τεχνικά Δεδομένα VC – 65
Παραγωγή αέρα στα 5 bar (l/min) 230
Εύρος Πίεσης (bar) 65/75
Επίπεδο Θορύβου dB(A) 44
 
 
 
 
 
 
vs_300_s

Σύστημα χειρουργικής αναρρόφησης για ασφαλείς θεραπείες

Η ολοένα και πιο απαιτητική οδοντιατρική καθημερινότητα χρειάζεται ένα δίχτυ προστασίας και ασφαλούς εργασίας: την χειρουργική αναρρόφηση VS300S. Mέσω δημιουργίας αρνητικής πίεσης, το αυτόνομο και πανίσχυρο μοτέρ μπορεί να αναρροφά έως και 300 λίτρα μολυσματικού νέφους/λεπτό.

Τοποθείται από το εξειδικευμένο τεχνικό Προσωπικό της NEODENT A.E σε οποιοδήποτε χώρο εντός ή εκτός του οδοντιατρείου (π.χ μπαλκόνι) και πάντα με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ (βάσεις αποχέυτευσης, προστατευτικά ερμάρια, πόδια ανύψωσης, φίλτρα κοκ) . Έτσι είστε σίγουροι ότι έχετε μια πλήρη και ολοκληρωμένη προστασία ενάντια σε βακτήρια, μικρόβια κοκ.

Το σημαντικό πλεονέκτημα της VS300S είναι ότι ο χρήστης δεν έρχεται σε επαφή με τα λύματα, καθώς το σύνολο του μικροβιακού φορτίου (αέριου ή υγρού) μεταφέρεται απευθείας από τα στόμια στην κεντρική αποχέτευση. Έτσι, αποφεύγουμε το επικίνδυνο και παλαιωμένο σύστημα συγκέντρωσης σε κάδο, ο οποίος έπρεπε να αδειάζεται κάθε φορά με την πλήρωσή του από το Προσωπικό της οδοντιατρικής κλινικής.

Γιατί VS300S;

Τα αρχικά VS προέρχονται από το γράμμα V=Vaccuum Generation και το γράμμα S=Separation. To μοναδικό πλεονέκτημα της Durr είναι ότι αναρρόφηση και διαχωρισμός λυμάτων γίνονται συνδυαστικά σε μια κεντρική μονάδα. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείται κόστος και χώρος.

Επιπλέον, όλα τα εξαρτήματα που απαρτίζουν το μοτέρ υπόκεινται σε επεξεργασία γαλβανίσματος για εξτρά ανθεκτικότητα στη διάβρωση.

Τέλος, η ενσωματωμένη βοηθητική βαλβίδα αέρος ρυθμίζει την ισχύ και εξασφαλίζει επαρκή εσωτερικό αερισμό και ψύξη.

 

Τεχνικά δεδομένα
1. Τάση (V 1 ~): 230
2. Συχνότητα (Hz): 50/60
3. Τρέχουσα κατανάλωση (A): 2.9 / 3.7
4. Ισχύς (kW): 0,58 / 0,8
5. Ταχύτητα (rpm): 2.850
6. Vacuum (mbar): 180
7. Κυκλικός παράγοντας διάρκειας (S1): 100%
8. Μέγιστη. ρυθμός ροής ρευστού (l / min): 4
9. Επίπεδο θορύβου dB (A): 63 – 65 (με ηχομονωτικό ερμάριο περίπου 54 – 56)
10. Διαστάσεις (Υ x Π x Β cm): 37 x 31 x 31 (51 x 36 x 36 με ερμάριο)
11. Βάρος (kg): 12,5 (με ερμάριο 20)

metasys-logo_1_

Μοτέρ Χειρουργικής Αναρρόφησης Excom Hybrid 1s από την Metasys.

Χειρουργική αναρρόφηση χωρίς ηλεκτρονικά κυκλώµατα.

Η πιο ασφαλής, αξιόπιστη και ισχυρή χειρουργική αναρρόφηση για µία οδοντιατρική έδρα.
∆ιαθέτει σύστηµα φυγόκεντρου διαχωρισµού των ληµµάτων.
Τα λήµµατα δεν έχουν καµία επαφή µε το µοτέρ, τα ηλεκτρόδια ή άλλα ηλεκτρικά µέρη. Απορροφητική δύναµη 1100 lit/min, 63db, συνεχούς λειτουργίας 100%.

Made in Austria.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Μοτέρ –  Excom Hybrid 1s
Τροφοδοσία 230 V AC
Συχνότητα 50 / 60 Hz
Μέγιστη. κατανάλωση ρεύματος 3,5 / 4,5 A
Μέγιστη. ηλεκτρική ισχύς 0,55 / 0,63 kW
Μέγιστη. θερμοκρασία περιβάλλοντος 40 °C
Ρυθμός ροής αέρα 1100 l/min
Ρύθμιση αρνητικής πίεσης 120 / 140 mbar
Επίπεδο θορύβου 63 dB(A)
Διαστάσεις (H x W x D) mm 530 x 350 x 320
Βάρος 15 kg
Χρόνος λειτουργίας 100%
Ποσοστό διαχωρισμού – –
*διατίθεται και με ερμάριο

ecoiiinternationalbymetasys

Για την συμμόρφωση με το νέο Κανονισμό της ΕΕ για την συλλογή οδοντιατρικών αποβλήτων αμαλγάματος, επιλέξτε συλλέκτη ECO II International by METASYS

– Κατάλληλο για 1 έως 3 έδρες

– Εξαιρετικά Οικονομικό

– Γρήγορη τοποθέτηση χωρίς ανάγκη οικοδομικών παρεμβάσεων

– Το υψηλότερο ποσοστό διήθησης στην αγορά (99,3%)

– Πιστοποιημένο κατά ISO 11143

– Εύκολη συντήρηση από τον ίδιο τον χειριστή

– Ιδιαίτερα αξιόπιστο στην λειτουργία χωρίς πολύπλοκα ηλεκτρονικά μέρη

– Συμβατό με οποιοδήποτε μοντέλο μοτέρ χειρουργικής αναρρόφησης υγρού ή ημίξηρου τύπου ( π.χ VS300 Durr, Cattani Turbo Jet)

Πιεζοηλεκτρικοί Υπέρηχοι

thumb_4_default_product_big

Αυτόνομη συσκευή πιεζοηλεκτρικών υπερήχων με ενσωματωμένη δεξαμενή υγρού (ισχύει για τα μοντέλα XS) και χειρολαβή διπλού φωτισμού: λευκό φως για οπτική άνεση, μπλε φως για αποκάλυψη οδοντικής πλάκας σε πραγματικό χρόνο

Εδώ και δεκαετίες, ο Γαλλικός Oίκος Satelec του ομίλου ActeonGroup έχει επενδύσει στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας Πιεζοηλεκτρικών υπερήχων, σημειώνοντας θεαματικά αποτελέσματα. Το μοντέλο “BLED” αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες και προηγμένες συσκευές και αυτό γιατί :

Είναι εξοπλισμένο με την ειδική χειρολαβή LED Newtron B. LED Slim, η οποία διαθέτει φως LED, λευκής απόχρωσης για να φωτίζει καλύτερα την υπό θεραπεία περιοχή. Η χειρολαβή αυτή είναι ό,τι πιο σύγχρονο σχεδιαστικά αφού διακρίνεται για το λεπτό και εργονομικό της σώμα με εσωτερική επένδυση τιτανίου για μέγιστη ανθεκτικότητα ενάντια στη διάβρωση.
Παράλληλα, η ίδια χειρολαβή προσφέρει διαγνωστική υπεροχή σε πραγματικό χρόνο : χρησιμοποιώντας το ειδικό δακτύλιο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και εφαρμόζοντάς τον στη θέση του κλασικού λευκού LED δακτυλίου, θα έχετε την εκπομπή φθορίζοντος (μπλε) φωτός το οποίο χρωματίζει τους οδοντικούς ιστούς, αποκαλύπτοντας τη στιγμή της εφαρμογής την πλάκα και τις περιοχές που χρήζουν θεραπείας. Με την χρήση του ειδικού αποκαλυπτικού υγρού F.L.A.G, πατενταρισμένη τεχνολογία- o οδοντίατρος μπορεί πλέον να βλέπει τα σημεία που πρέπει να επικεντρωθεί και είναι σίγουρος/η όταν η πλάκα έχει αφαιρεθεί εντελώς ! Τεχνολογία δηλαδή που διευκολύνει τον χρήστη μέσω της καθοδηγούμενης διαδικασίας αλλά και προστατεύει και από την άσκοπη χρήση και καταπόνηση των ξέστρων.
Η συσκευή διαθέτει το πιο βελτιωμένο ηλεκτρονικό σύστημα μετάδοσης δονήσεων που εγγυάται ακρίβεια στην περιοχή θεραπείας και σεβασμό των όμορων οδοντικών ιστών.
Η τεχνολογία NEWTRON είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι εξασφαλίζει εφαρμογή χωρίς πόνο για τον ασθενή
Το μοντέλο διαθέτει δεξαμενή 300ml (στην στάνταρ συσκευασία και 500ml κατόπιν ειδικής παραγγελίας) ώστε ο χρήστης  να μπορεί να χρησιμοποιεί το υγρό διάλυμα της επιλογής του (υποχλωριώδες νάτριο, χλωρεξιδίνη κοκ) για οποιαδήποτε εργασία.

 

Σχεδιαστική κομψότητα

Διαθέτοντας επίπεδη γυάλινη επιφάνεια και minimal καθαρές γραμμές βιομηχανικού σχεδιασμού, η νέα NEWTRON® P5 XS BLED είναι η επιτομή της αισθητικής τελειότητας. Επιπλέον, η κονσόλα διαχείρισης είναι αποσπώμενη ώστε να βγαίνει και να μπορεί να απολυμαίνεται εξολοκλήρου η συσκευή.

 

Η πιο ευρεία γκάμα ξέστρων όλης της αγοράς

Με πάνω από 80 είδη και αποκλειστικά σχέδια, κατασκευασμένα από τα ποιοτικότερα κράματα μετάλλων,  με παγκόσμιες πρώτες παρουσιάσεις όπως  τα ξέστρα από καθαρό τιτάνιο για τον καθαρισμό εμφυτευμάτων, η Satelec κατατάσσεται δικαίως ως ο αδιαμφισβήτητος Ηγέτης στο τομέα παραγωγής και ανάπτυξης ξέστρων.

 

Color Coding System™ – Σύστημα χρωματικής κωδικοποίησης ξέστρων

Η Satelec ήταν η 1η εταιρία που χρησιμοποίησε την κατηγοριοποίηση με χρωματικό δακτύλιο επί των ξέστρων ανάλογα με την χρήση και την κλινική εφαρμογή τους. Έτσι:

Πράσινο χρώμα = χαμηλή ένταση = ήπιες θεραπείες : Περιοδοντικές εφαρμογές
Κίτρινο χρώμα = μεσαία ένταση = θεραπείες ακριβείας : Ενδοδοντικές εφαρμογές
Μπλε χρώμα = ισχυρή ένταση = θεραπείες ρουτίνας : Αποτρύγωση
Κόκκινο χρώμα = πολύ ισχυρή ένταση = ειδικές θεραπείες : π.χ Αφαίρεση Κορωνών

 

Στο μοντέλο BLED, υπάρχουν περαιτέρω 2 εκδόσεις:

–      Η στάνταρ έκδοση

–     Η έκδοση BLUETOOTH, όπου γίνεται αυτόματη αναγνώριση της ενδεικνυόμενης έντασης αλλά και ρύθμισης καταιονισμού. Η ειδική εφαρμογή P5XS App σας δίνει πρόσβαση  στην πλήρη γκάμα ξέστρων, προτείνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις για κάθε ξέστρο και παράλληλα σας προσφέρει ένα σύνολο κλινικών βίντεο και πρωτόκολλων εργασίας.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ – ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Μοντέλο Newtron P5 LED BLED Newtron P5XS BLED NewtronP5 XS BLED Bluetooth
Κωδικός Κατασκευαστή F61101 F62100 F62150
Περιεχόμενο αρχικής συσκευασίας Συσκευή για τροφοδοσία 230 V, κονσόλα διαχείρισης , χειρολαβή  BLED Slim, 1 Χ δακτύλιο LED λευκό, 1 Χ δακτύλιο LED μπλε, 5 Χ αποκαλυπτικό υγρό FLAG σε μονοδόσεις των 1.5 ml, 1 Χ ξέστρο νο. 1 και  1 X κλειδί αλλαγής ξέστρου universal Συσκευή για τροφοδοσία 230 V, κονσόλα διαχείρισης , χειρολαβή  BLED Slim, 1 Χ δακτύλιο LED λευκό, 1 Χ δακτύλιο LED μπλε, 5 Χ αποκαλυπτικό υγρό FLAG σε μονοδόσεις των 1.5 ml, 3 ξέστρα (  Νο.1, Νο. Η3, Νο. 1S) και  1 X κλειδί αλλαγής ξέστρου universal Συσκευή για τροφοδοσία 230 V, κονσόλα διαχείρισης , χειρολαβή  BLED Slim, 1 Χ δακτύλιο LED λευκό, 1 Χ δακτύλιο LED μπλε, 5 Χ αποκαλυπτικό υγρό FLAG σε μονοδόσεις των 1.5 ml, 3 ξέστρα (  Νο.1, Νο. Η3, Νο. 1S) και  1 X κλειδί αλλαγής ξέστρου universal, 1 βάση τοποθέτησης iPhone 4, 1 βάση τοποθέτησης iPhone 5
Τύπος Χειρολαβής LED Slim BLED LED Slim BLED LED Slim BLED
Καταινονισμός (ψεκασμός) Χωρίς αυτόνομη Με αυτόνομη δεξαμενή νερού 300 ml Με αυτόνομη δεξαμενή νερού 300 ml
Βάρος χειρολαβής 48 gr 48 gr 48 gr
Βάρος συσκευής 1650 gr 2100 gr 2100 gr
Συνολικές Διαστάσεις 155 X 185 X 100 (Π x Μ x Υ) 260 X 185 X 140 (Π x Μ x Υ) 260 X 185 X 140 (Π x Μ x Υ)
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Κωδικός Κατασκευαστή Περιγραφή/Είδος
F62200 Αποκαλυπτικό Υγρό Πλάκας F.L.A.G σε μονοδόσεις 5 Χ 1,5 ml
F62203 Αποκαλυπτικό Υγρό Πλάκας F.L.A.G σε φιαλίδιο των 100 ml
F62005 Δεξαμενή υγρού διαλύματος χωρητικότητας 500ml (για τα μοντέλα XS)

 

satelecxinetic

To Kit Τρυγίας Xinetic της Acteon Group είναι ένα ολοκληρωμένο σετ πιεζοηλεκτρικών υπερήχων αποτελούμενο από: ηλεκτρονικό κυτίο, κορδόνι και χειρολαβή. Τοποθετείται εντός της οδοντιατρικής ταμπλέτας στο στάδιο της συναρμολόγησης και προσφέρει ιδιαίτερα πλεονεκτήματα στον χρήστη :

Μειωμένος όγκος, λιγότερες απαιτήσεις χώρου: τοποθετώντας την συσκευή εντός του μηχανήματος, εξοικονομείται χώρος στον οδοντιατρικό πάγκο και αποφεύγονται τα πολλά καλώδια
Ίδιες κλινικές εφαρμογές με την επιτραπέζια συσκευή: τα kit ενδείκνυται για όλες τις θεραπείες που πραγματοποιούνται με υπέρηχους: Περιο, Ενδο ή Αποτρύγωση, αρκεί να διαθέτετε κάθε φορά το κατάλληλο ξέστρο. Η Satelec παράγει πάνω από 80 είδη εξειδικευμένων ξέστρων καλύπτοντας ένα μοναδικά ευρύ φάσμα θεραπειών.
Πολύ μικρό βάρος χειρολαβής : μόλις 100 γραμμάρια και μήκος 110 mm, το βέβαιο είναι ότι θα επιτελείτε τις εργασίες σας άνετα και ξεκούραστα.
Μεγάλο εύρος στην ρύθμιση της συχνότητας: Το kit Xinetic by Satelec μπορεί να ρυθμιστεί από τα 27 έως τα 32 ΚΗz. Η επιθυμητή ένταση μπορεί να επιλεχθεί πολύ εύκολα από ένα διακόπτη περιστροφής που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οδοντιατρικής ταμπλέτας. Οι ενδεικνυόμενες εντάσεις είναι:
Από 0,1 έως 1 Watt για ξέστρα και θεραπείες Perio
Από 0,4 έως 2,8 Watt για ξέστρα και θεραπείες Endo
Από 2 έως 9 Watt για ξέστρα και θεραπείες Αποτρύγωσης

Μέγιστα επίπεδα υγιεινής και ασφάλειας

Το σετ διαθέτει πιστοποίηση ασφάλειας CE0459 και ΙΕC 60 601-1 και -2 (Medical electrical equipment – Part 1: General requirements for basic safety and essential performance). Λειτουργεί με χαμηλή τάση και η συνδεσμολογία είναι απλή και αξιόπιστη.

Η χειρολαβή αποστειρώνεται σε αυτόκαυστο κλίβανο, συσκευασμένη στους 134o C, προσφέροντας το ύψιστο επίπεδο υγιεινής στο Οδοντιατρείο.

Μοντέλα

Standard Set: ηλεκτρονικό κυτίο, κορδόνι και χειρολαβή χωρίς φως και 2 ξέστρα: 1 Χ νο. 1 για αποτρύγωση και 1 Χ Η3 για Perio
LED Set: ηλεκτρονικό κυτίο, κορδόνι και χειρολαβή με πηγή φωτός LED και 3 ξέστρα : 2 Χ νο. 1 για αποτρύγωση και 1 Χ Η3 για Perio

 

Τεχνική Αξιοπιστία

Σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα ενσωματωμένα επί του μηχανήματος Kits προμηθεύονται απευθείας από τον κατασκευαστή και τοποθετούνται στο οδοντιατρικό μηχάνημα TRITON & TRITON PLUS+ κατά την παραγωγή του αποτελώντας πρώτη ύλη και αναπόσπαστο μέρος του. Έτσι, η συσκευή περνάει από όλα τα στάδια ποιοτικού ελέγχου εξασφαλίζοντας μέγιστα επίπεδα τεχνικής αξιοπιστίας στον τελικό χρήστη.

Με την εγγύηση της NEODENT AE

Το προϊόν διαθέτει 24 μήνες εγγύηση από την ημερομηνία τελικής τοποθέτησής του. Η εγγύηση NEODENT σημαίνει ότι η επισκευή/αντικατάσταση/επιδιόρθωση για τα 2 αυτά χρόνια γίνεται εντελώς ανέξοδα για τον/την οδοντίατρο όπου και εάν βρίσκεται ο τόπος εγκαταστάσης του/της (σε Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα). Ακόμη όμως και μετά την πάροδο του 24μηνου, η NEODENT AE διαθέτει πλήρες στοκ ανταλλακτικών σε άμεση διαθεσιμότητα, τα οποία στην συντριπτική πλειοψηφία τους αποστέλλονται αυθημερόν, ώστε να μη διαταραχθεί καθόλου η απρόσκοπτη λειτουργία του Οδοντιατρείου.

ems-piezonscaler

Νέος φωτισμός στη νέα χειρολαβή LED, με απαράλλακτη εμφάνιση και σχήμα.

Η νέα χειρολαβή παρέχει μεγαλύτερη αντοχή και απαράμιλλη ποιότητα νέου φωτισμού.

>> Ενσωματωμένη τεχνολογία μπλοκ LED με βελτιωμένη αντοχή

>> Εργασία χωρίς κόπωση με φυσικό φως της ημέρας 5.000 Kelvin

>> Καινοτομική καθοδήγηση του φωτισμού με ακριβή εστίαση του φωτός και δομή μικροφακού

>> Νέο χιτώνιο φωτοδηγού βελτιωμένης γεωμετρίας για βέλτιστη καθοδήγηση του φωτός

>> Γνήσιο εργαλείο PS (perio slim) για εμπειρία χωρίς πόνο

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

>>  Ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας υπερήχων της EMS made in Switzerland

>>  Δέχεται τις χειρολαβές EN-060 led και ΕΝ-061 στο ίδιο κορδόνι με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις στο ηλεκτρονικό

>>  Η διαλειτουργικότητα του κορδονιού εξυπηρετεί τις ανάγκες της παραγωγής, διευκολύνει τη διαχείριση των ανταλλακτικών ενώ παρέχει στον οδοντίατρο τη δυνατότητα εύκολης αναβάθμισης των υπερήχων του απλά με την αγορά μιας χειρολαβής με φως

>>  Συνοδεύεται από χειρολαβή που αντέχει σε πάνω από 1.000 κύκλους αποστείρωσης στους 135ºC

 

Το ηλεκτρονικό

•        EJ-110 Power Comfort electronic module

>>  20% υψηλότερη απόδοση από το ηλεκτρονικό της παλιάς γενιάς EJ-021

>>  Για πιο αποτελεσματική αποτρύγωση

>>  Για μεγαλύτερη άνεση στη θεραπεία

>>  Με σταθερή απόδοση

>>  Χαμηλότερα επίπεδα θορύβου

ems-piezon-150-_-1

ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΗ

Το PIEZON® 150 είναι το πρώτο της κατηγορίας του όταν πρόκειται για συσκευές που συνδέονται απευθείας στην παροχή νερού . Διαθέτει την τυποποιημένη μονάδα PIEZON® με απόδοση 32.000 γραμμικών ταλαντώσεων ανά δευτερόλεπτο, παρέχοντας αποτελεσματική αφαίρεση της τρυγίας και μέγιστη ακρίβεια. Είναι ιδιαίτερα συμπαγής, καταλαμβάνοντας πολύ λίγο χώρο στο ιατρείο, με μία διαισθητική διεπαφή ελέγχου ισχύος. Εξοπλισμένο με έξι διόδους LED που προσφέρουν ποιότητα φυσικού φωτισμού, το PM 150 είναι ιδανικό για δυσπρόσιτες κοιλότητες και θυλάκους.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

 1. Εύκολος έλεγχος ισχύος με το ένα δάκτυλο
 2. Ελαφριά και σχεδιασμένη για διαισθητική χρήση
 3. Διαισθητική ρύθμιση ισχύος με LED με ποιότητα φωτός ημέρας
 4. Γραμμική ταλάντωση υψηλής ακρίβειας για προβλέψιμα κλινικά αποτελέσματα και άνεση του ασθενούς
 5. Εύρος ισχύος Gentle Perio
 6. Παροχή νερού μέσω σταθερής σύνδεσης στο δίκτυο ύδρευσης
 7. Εργονομική χειρολαβή με λαβή κονδυλοφόρου
ems-piezon-250-_-1

ΟΤΑΝ Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και την ικανοποίηση των ασθενών: Το PIEZON® 250 είναι μια συσκευή για την επαγγελματική απομάκρυνση της πέτρας και των σκληρών τρυγιακών εναποθέσεων. Λόγω του συμπαγούς σχεδιασμού του καταλαμβάνει λιγότερο χώρο από ένα φύλλο χαρτιού Α5, καθιστώντας ιδανική για όλα τα ιατρεία . Μπορείτε να αφαιρέσετε τη σκληρή τρυγία και άλλες ενασβεστιωμένες εναποθέσεις με εξαιρετική απόδοση και άνεση χάρη στη λεπτή, ανθεκτική και ελαφριά χειρολαβή PIEZON. Έξι φώτα LED βρίσκονται γύρω από το άκρο της χειρολαβής για να φωτίζουν τη στοματική κοιλότητα για 20 δευτερόλεπτα, κάνοντας την πλάκα εύκολα ορατή. Η γραμμική δόνηση  του εργαλείου εξασφαλίζει μια θεραπεία υψηλής ακρίβειας για αξιόπιστα κλινικά αποτελέσματα.

 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ RED DOT

Πρακτική εργονομία: Το PIEZON® 250 προσφέρει μοντέρνο σχεδιασμό και έχει λάβει ένα από τα πιο αναγνωρισμένα βραβεία βιομηχανικού σχεδιασμού, το βραβείο Red Dot. Το πιο εμφανές σχεδιαστικό χαρακτηριστικό, η ροδέλα ελέγχου για τη ρύθμιση της ισχύος, φέρνει μικρή αντίσταση όταν αγγίζεται και όμως η περιστροφή της είναι ακριβής και προσαρμοσμένη στην πίεση που ασκείται διαισθητικά με τη χρήση ενός δακτύλου. Το PIEZON® 250 διαθέτει επίσης μία φιάλη υγρού εύκολη στην πλήρωση και διαθέτει ένα ανεξάρτητο σύστημα παροχής νερού, προσφέροντας τη δυνατότητα προσθήκης διαφορετικών τύπων υγρών για μια ποικιλία θεραπειών. Η συσκευή διαθέτει έναν συμπαγές και λειτουργικό σχεδιασμό για μια διαισθητική χρήση και υψηλά πρότυπα υγιεινής.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

 1. Αυθεντική τεχνολογία Piezon® εσωτερικά
 2. Ρύθμιση ισχύος με το ακροδάκτυλο
 3. Επίπεδο ισχύος Soft perio
 4. Ένδειξη LED επιπέδου ισχύος
 5. Ρυθμιστής ροής υγρού υψηλής ακρίβειας
 6. Χειρολαβή Original Piezon® LED
 7. Εργαλεία EMS Swiss Intruments PM με κλειδί Combitorque®
 8. Φιάλη γρήγορης σύνδεσης 350 και 500ml
 9. Καλώδιο χειρολαβής με ταχυσύνδεσμο
 10. 10. Κάλυμμα αντλίας υγρού
durr-vector-paro-pro-_-1

Η αρχή Vector – το σημείο αναφοράς στην  ανώδυνη θεραπεία.

 

Vector Paro και Vector Scaler: ισχυρά και με υπέρηχο.

 

Πριν από 20 και πλέον χρόνια, η DÜRR DENTAL ανέπτυξε μια μοναδική τεχνική απορρόφησης δονήσεων και έθεσε νέα πρότυπα στον τομέα της ανώδυνης, ελάχιστα επεμβατικής θεραπείας της περιοδοντίτιδας με το σύστημα Vector.

Η ενέργεια του υπερήχου κατανέμεται στο σημείο που χρειάζεται, με κίνηση γραμμική, ενώ τα εργαλεία κινούνται παράλληλα με την επιφάνεια της ρίζας. Αυτό επιτρέπει τη θεραπεία χωρίς δονήσεις και μπορεί να συμπεριληφθεί σε ένα κλινικά αποτελεσματικό και ελάχιστα επεμβατικό σχέδιο θεραπείας.

 

Η αρχή Vector

Γραμμική κατανομή της δυναμικής του υπερήχου στην χειρολαβή Paro. Το όργανο κινείται αξονικά, παράλληλα με την επιφάνεια της ρίζας κι επιτρέπει τη λειτουργία χωρίς δονήσεις.

 

Ομαλή και καθαρή

Αφαιρεί απαλά το biofilm και τα υπολείμματα ενώ μειώνει και τα βακτήρια. Δημιουργεί λείες και καθαρές επιφάνειες.

 

Ευρύ φάσμα εφαρμογών

Το εύρος των εφαρμογών εκτείνεται από την αφαίρεση της υπο-ουλικής πλάκας έως την αφαίρεση της υπερ-ουλικής πέτρας. Το σύστημα έχει επίσης να προσφέρει οφέλη σε ό,τι αφορά τη φροντίδα των εμφυτευμάτων και τη θεραπεία της περιοδοντίτιδας.

 

Vector Paro Pro

Το Vector Paro περιέχει την χειρολαβή Paro για τη συντήρηση του περιοδοντίου και για τη θεραπεία της περιεμφυτευματίτιδας.

Το Vector Paro Pro περιέχει επίσης την χειρολαβή Scaler.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τάση (V): 230

Συχνότητα (Hz): 50/60

Συχνότητα λειτουργίας (kHz): 25-35

Χειρουργικά- Εμφυτεύματα

implantcenter2led1

H 3-ΣΕ-1 ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ LED!

Όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις (από εμφυτεύματα έως και περιοδοντικές θεραπείες) μπορούν να γίνουν πλέον με την χρήση μόνο μιας συσκευή. Η συσκευή 2 είναι το σύμβολο της αρμονικής συνύπαρξης της ασφάλειας κατά την θεραπεία και της ταχύτητας. Σχεδιασμένη σύμφωνα με τα πιο σύγχρονο αισθητικά standards, είναι συμπαγής σε μέγεθος και διαθέτει μια πολύ μεγάλη οθόνη αφής που διευκολύνει ιδιαίτερα τις επεμβάσεις στο οστό.

Πρόκειται για το πιο πλήρες σύστημα με 3 κύριες λειτουργίες :

Piezotome για προ-εμφυτευματικές επεμβάσεις

Η νέα τεχνολογία προσδίδει τριπλάσια δύναμη στην Οστεοτομία, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται πολλή μεγαλύτερη ταχύτητα στην διαδικασία, πάντα όμως χωρίς να επηρεάζονται οι όμοροι οδοντικοί ιστοί. Η χειρολαβή Piezotome 2 LED είναι εξοπλισμένη με ένα ανθεκτικό στη χρήση δακτύλιο στον οποίο έχουν ενσωματωθεί 6 ιδιαίτερα ισχυρές πηγές φωτισμού LED (100 000 Lux).  O ψυχρός φωτισμός εξασφαλίζει ευκρινέστερο οπτικό πεδίο και αναγνώριση των όμορων ιστών. Η χειρολαβή δεν διαθέτει κρυφά σημεία με αποτέλεσμα ο καθαρισμός και απολύμανσή της να γίνονται απλά, γρήγορα και ολοκληρωμένα. Η χειρολαβή μπορεί να αποστειρωθεί σε αυτόκαυστό κλίβανο στους 134°C.

I-Surge : Ένα αξιόπιστο μοτέρ τοποθέτησης εμφυτευμάτων

Το μοτέρ I-Surge που περιλαμβάνεται στην συσκευή ImplantCenter 2 είναι τελευταίας τεχνολογίας, χωρίς καρβουνάκια, με μια υψηλή και σταθερή ροπή 6 N.cm με δυνατότητα ευρέων ρυθμίσεων από 100 έως 40 000 rpm.

Newtron Τεχνολογία για όλες τις συμβατικές θεραπείεςΜε εγγυημένη ακρίβεια, η οποία απαιτείται σε όλες τις συμβατικές θεραπείες, η τεχνολογία Newtron LED στην χειρολαβή υπερήχων ενδείκνυται για όλες τις κλινικές εφαρμογές πρόληψης, ενδοδοντίας, περιοδοντίας καθώς στην συντηρητική ή Οδοντιατρική αποκαταστάσεων

Πολύ μεγάλη, φιλική στο χρήστη 5.7”, οθόνη αφής

PiezoTouchTM

Η Satelec παρουσιάζει το σύστημα σταδιακής προσαρμογής έντασης των υπερήχων στην Χειρουργική Οστού.

Ο ειδικά σχεδιασμένος για προοδευτική κίνηση ποδοδιακόπτης διευκολύνει την ρύθμιση της έντασης σε πραγματικό χρόνο ανάλογα με την ανατομική μορφολογία της υπό θεραπεία περιοχής.

Σημαντική Σημείωση :

Τα ξέστρα της συσκευής ImplantCenter & Piezotome (προγενέστερη έκδοση, νο. 1) δεν είναι συμβατά με τις συσκευές ImplantCenter 2 και Piezotome 2 και το αντίστροφο, κυρίως λόγω της διαφορετικής δύναμης των συστημάτων (τα Watt είναι τριπλάσια στην 2η έκδοση)

 

 

 

 

Περιγραφή/Τεχνικά Δεδομένα
Ονομασία Προϊόντος ImplantCenter™ 2
Κωδικός Κατασκευαστή F27200
Αρχική Συσκευασία ·         Κύρια Συσκευή με το μοτέρ τοποθέτησης εμφυτευμάτων LED·         Ποδοδιακόπτης προοδευτικής τεχνολογίας·         2 στατήρες για παροχή υγρών διαλυμάτων·         2 βάσεις χειρολαβών·         2 σωληνάκια ορού πολλαπλών χρήσεων – κλιβανιζόμενα·         30 περφορατέρ·         Το Essential Pack (κωδ. Κατασκευαστή F87529)  με 1 χειρολαβή Piezotome II LED , To Εssential Kit II ξέστρων, 1 δυναμομετρικό κλειδί αλλαγής ξέστρων και όλα αυτά σε ειδική μεταλλική κασετίνα
Διαστάσεις/Βάρος Συσκευής 473 Χ 150 Χ 340 mm, 5 kg
Διαστάσεις/Βάρος Ποδοδιακόπτη 311 Χ 181 Χ 209 mm, 3.5 kg

 

Essential Kit II

Περιλαμβάνει :

Ξέστρο Κωδικός Κατασκευαστή Ενδείκνυται για:
BS 1 Slim F87525 Οστεοτομίες, Χειρουργική Ορθοδοντική-Φλοιοτομή
BS4 F87504 Οστεοπλαστική
LC2 F87542 Εξαγωγές
SL1 F87511 Ανύψωση Ιγμορείου
SL2 F87512
SL3 F87513

 

 

 

O νέος ποδοδιακόπτης, προοδευτικής λειτουργίας και πολλαπλών λειτουργιών:

acteonpiezotomecube

ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!

Το Piezotome συνδυάζει την άριστη τεχνολογία SATELEC® σε μια συσκευή, με συμπαγές μέγεθος και εύκολο μενού. Η αρχική συσκευασία είναι ειδικά μελετημένη για να παρέχει στον χρήστη όλα όσα χρειάζεται σε μια προ-εμφυτευματική χειρουργική επέμβαση.

 

Αξιόπιστη, ισχυρή και απλή στην χρήση, η συσκευή Piezotome Cube έρχεται με όλα τα βασικά αξεσουάρ.

Το αρχικό σετ:

Η συσκευή Piezotome Cube σας παραδίδεται με ένα πλήρες σετ αξεσουάρ ώστε να είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε απευθείας χειρουργικές επεμβάσεις από την 1η στιγμή:
– 1 συσκευή Piezotome Cube
– 1 χειρολαβή υπερήχων τεχνολογίας
– 1 ποδοδιακόπτη με άγκιστρο για εύκολη ανασήκωση
– 1 κιτ «Essential» με δυναμομετρικό κλειδί αλλαγής ξέστρων

Το κιτ «Essential» kit περιλαμβάνει 6 ξέστρα για 5 διαφορετικές κλινικές εφαρμογές:

BS1 Slim
F87525 Οστεοτομία
Πιεζοηλεκτρική Φλοιοτομή
(Χειρουργική Ορθοδοντική)
BS4
F87504 Οστεοπλαστική
LC2
F87542 Εξαγωγές
SL1
F87511 Ανύψωση Ιγμορείου
SL2
F87512
SL3
F87513

Διατίθεται και σε έκδοση με φωτεινή χειρολαβή , τεχνολογίας LED με το ίδιο περιεχόμενο αρχικής συσκευασίας.

whimplantmednewsi-1023

Σέβεται τις ανάγκες σας. Σήμερα και αύριο. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χρησιμοποιείται στην οδοντιατρική εμφυτευματολογία.

Σας προσφέρει τα εργαλεία για στοματικές επεμβάσεις στους τομείς της εμφυτευματολογίας και γναθοπροσωπικής χειρουργικής με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια.

Το Implantmed ξέρει τι χρειάζονται οι χειρούργοι και εμφυτευματολόγοι!

Το νέο Implantmed απο την W&H εξασφαλίζει βελτιωμένη ασφάλεια θεραπείας για εσάς και τους ασθενείς σας. Με το έξυπνο περιβάλλον εργασίας, έγχρωμη οθόνη αφής και γυάλινη επιφάνεια, το Implantmed σας προσφέρει υψηλότερα επίπεδα άνεσης. Η συσκευή είναι ιδανική για το σκοπό της, με αυτόματες λειτουργίες κοπής νήματος, αυτόματο έλεγχο ροπής και τη μονάδα W&H Osstell ISQ για τη μέτρηση της σταθερότητας των εμφυτευμάτων, το οποίο όμως είναι διαθέσιμο επιπλέον.

Έγχρωμη οθόνη αφής, εύκολη και διαισθητική

Χρησιμοποιήστε την έγρωμη οθόνη αφής απο γυαλί με διαισθητική ευκολία.

– Φιλικό προς το χρήστη μενού καθοδήγησης

– Γυάλινη Επιφάνεια

Ασφάλεια

Νέα με σύστημα ελέγχου ευστάθειας!

Ραφές
Έλεγχος Ροπής
Μέτρηση Σταθερότητας
Τεκμηρίωση

 

Απλότητα

Διαίσθηση και σαφότητα

Οθόνη αφής με χρώμα
Νέος σχεδιασμός αντλίας
Ιδανικό για μια ομάδα ιατρών

 

Ευελιξία

Αναβάθμιση ανα πάσα στιγμή!

Ασύρματο πετάλι ελέγχου
W&H Osstell ISQ module
Ηλεκτρικό Μοτορ EM-19 LC

 

Πλεονεκτήματα σε μια ματιά

– Διαισθητική διεπαφή χρήστη

– Ασφαλής έλεγχος ροπής και μετρήσιμη σταθερότητα εμφυτεύματος

– Εξαιρετικά μικρός, ισχυρός ηλεκτροκινητήρας

– Νέος σχεδιασμός αντλίας

– Ασύρματο πετάλι ελέγχου

 

Για τους βοηθούς
Ο νέος σχεδιασμός της αντλίας κάνει εισαγωγή της σωλήνωσης άρδευσης ασφαλή και γρήγορη

 

Το νέο πετάλι – Όλα για ένα!
Νέο ασύρματο / ενσύρματο πετάλι προσφέρει  τον έλεγχο πολλαπλών συσκευών της W&H

 

Για σταθερά Εμφυτεύματα

Το νέο Implantmed σε συνδυασμό με τη μονάδα W&H Osstell ISQ προσφέρει αξιόπιστο έλεγχο της σταθερότητας του εμφυτεύματος.
Η μέτρηση της σταθερότητας του εμφυτεύματος (ISQ Value) εμφανίζεται απευθείας στην οθόνη.
Ο αυτόματος έλεγχος της ροπής προσφέρει υποστήριξη στην ασφαλή τοποθέτηση των εμφυτευμάτων

– Αυτόματη κοπή νήματος

– Ακριβής έλεγχος ροπής

– Μέτρηση Σταθερότητας

– Τεκμηρίωση

Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά

> Έξυπνος χειρισμός
> Νέος σχεδιασμός αντλίας
> Εξαιρετικά συμπαγές, ισχυρό ηλεκτρικό μοτέρ με ροπή 6,2 Ncm
> Εύρος ταχύτητας περιστροφής μοτέρ: 200 έως 40.000 σ.α.λ.
> Μονάδα W&H Osstell ISQ (διαθέσιμη ως πρόσθετος εξοπλισμός) για την ασφαλή αξιολόγηση της σταθερότητας των εμφυτευμάτων
> Αυτόματος έλεγχος ροπής: 5 έως 80 Ncm
> Λειτουργία μηχανικής σπειροτόμησης
> Ηλεκτρικό μοτέρ με καλώδιο, με δυνατότητα θερμικής απολύμανσης και αποστείρωσης
Ο συνδυασμός της μονάδας Implantmed και της υπομονάδας Osstell ISQ εξασφαλίζει βελτιωμένη ασφάλεια θεραπείας για μένα και τους ασθενείς μου. Ένα σημαντικό εργαλείο λήψης αποφάσεων για την ανοικτή επούλωση, άμεση φόρτιση και άμεση αποκατάσταση» Δρ. Fred Bergmann, Στοματικός Χειρούργος, Γερμανία.

wh-piezomed-module-_-1

Η επανάσταση στη στοματική χειρουργική – W&H

Προσθέστε τεχνολογία Piezo στην υπάρχουσα συσκευή Implantmed με ένα απλό κλικ!

Η νέα μονάδα Piezomed της W&H φέρνει «τα πάνω κάτω» στην πιεζοχειρουργική.

Συνδυάζεται με την συσκευή σας ImplantMED ως απλό πρόσθετο εξάρτημα που «κουμπώνει» στην μονάδα.

 

Με αυτή την καινοτομία, η W&H ανοίγει νέους δρόμους στις χειρουργικές επεμβάσεις.

Αυτό το έξυπνο αρθρωτό σύστημα συνδυάζει τεχνογνωσία από διαφορετικούς τομείς για να καλύψει τις απαιτήσεις για βέλτιστη ροή εργασίας.

Μονάδα Piezomed*

Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο που δουλεύετε!

Ο συνδυασμός του Implantmed Plus και του Piezomed module βελτιώνει την ροή εργασίας στις θεραπείες στοματικής χειρουργικής και εμφυτευματολογίας. Το Piezomed είναι έτσι σχεδιασμένο για να προσφέρει καλύτερη και ταχύτερη εφαρμογή:

 • Οι χειρουργικές χειρολαβές της W&H επιτρέπουν την εκτέλεση των επεμβάσεων με απαράμιλλη ακρίβεια

ο ασύρματος ποδοδιακόπτης εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία κινήσεων.

 • Το στέλεχος Osstell Beacon μετρά την σταθερότητα του εμφυτεύματος παρέχοντας βεβαιότητα στην εκτίμηση του σωστού χρόνου φόρτισης ενός εμφυτεύματος.
 • Η ολοκληρωμένη τεκμηρίωση εγγυάται πλήρη ιχνηλασιμότητα.

Η νέα μονάδα Piezomed: ένα σημαντικό εξάρτημα που έλειπε προηγουμένως από την αγορά.

Η εύκολη προσθήκη εξασφαλίζει την απρόσκοπτη μετάβαση από την μία τεχνολογία στην άλλη, αποτελώντας ένα πραγματικό βήμα προς τα εμπρός.

Η εμφυτευματολογία και η πιεζοχειρουργική συνδυάζονται σε μια ενιαία μονάδα – μια πραγματική επανάσταση από κάθε άποψη!

Τα «πάνω-κάτω» στην πιεζοχειρουργική

Η μονάδα Piezomed συνδυάζει ένα μοτέρ εμφυτευματολογίας και πιεζοχειρουργικής σε μία συσκευή*

Αυτό σημαίνει ότι το Implantmed* μπορεί να συνδυαστεί με τη μονάδα Piezomed και να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη πολλών χειρουργικών εφαρμογών.

***Μόνο σε συνδυασμό με το Implantmed Plus

Τα πλεονεκτήματά με μια ματιά

– Αρθρωτή δομή – για εύκολο «κούμπωμα» στην κεντρική μονάδα

– Αυτόματη ανίχνευση χειρολαβών

– Αποδοτική ψύξη χάρη στο σύστημα ψεκασμού κοντά στην ενεργή περιοχή της χειρολαβής

– Βιβλιοθήκη χειρολαβών για επιλογή

– Το ασύρματο ποδοχειριστήριο σας επιτρέπει να επιλέξετε τη βέλτιστη θέση στο χώρο εργασίας σας.

– Καμία υποβάθμιση του αποστειρωμένου περιβάλλοντος λόγω της εκπομπής αέρα ψύξης.

implantmed

O αξιόπιστος συνεργάτης σας στην Εμφυτευματολογία!

Το χειρουργικό μοτέρ Implantmed SI-923 υπερέχει στα σημεία της ευκολίας χρήσης, της δύναμης του μοτέρ και της αυτόματης λειτουργίας κοπής σπειρώματος (βίδας).

Τα πλεονεκτήματα σε μια συνοπτική ματιά:

·         Ευκολία στη χρήση

·         Ισχυρό μοτέρ με ρύθμισης ροπής έως 5.5 Ncm

·         Εύρος ταχύτητας σε στροφές ανά λεπτό : 300 έως 40,000 rpm στο μοτέρ.

·         Ροπή: 5 έως 70 Ncm

·         Αυτόματη λειτουργία κοπής σπειρώματος

·         Μοτέρ με καλώδιο, που απολυμαίνεται θερμικά και αποστειρώνεται

 

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την χειρουργική συσκευή ImplantMED

·         Από τι αποτελείται η χειρουργική μονάδα ImplantMED;

Την κονσόλα διαχείρισης με το μοτέρ, τον ποδοδιακόπτη και την περισταλτική αντλία. Οι χειρολαβές (γωνιακές, μειωτικές, κτλ) δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία και πωλούνται χωριστά. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει οποιαδήποτε χειρολαβή συμβατή με το μοτέρ της συσκευής, ωστόσο ο κατασκευαστής προτείνει την αγορά των χειρολαβών του ίδιου για να εξασφαλίζεται 100% λειτουργικότητα και απόδοση. Η W&H κατασκευάζει χειρουργικές χειρολαβές χωρίς αλλά και με φως. Η λειτουργία φωτός στις χειρουργικές χειρολαβές βασίζεται σε γεννήτρια. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται ταχύτητα τουλάχιστον 300 rpm για να παραχθεί  αρκετή ηλεκτρική ενέργεια. Έτσι, όταν για παράδειγμα τοποθετείτε ένα εμφύτευμα, όπου η ταχύτητα περιστροφής κυμαίνεται από 15 έως 50 rpm, η χειρολαβή δεν θα παράγει φως.

·         Υπάρχουν και αναλώσιμα στην συσκευή ImplantMED; Και εάν ναι, από πού μπορώ να τα προμηθευτώ;

Τα αναλώσιμα είδη της συσκευής είναι κυρίως η φιάλη του φυσιολογικού ορού ( την οποία προμηθεύεστε κυρίως από φαρμακεία ή ιατρικά είδη) και τα σωληνάκια ορού (δηλ. τα σωληνάκια μεταφοράς του υγρού από την φιάλη στην χειρολαβή). Υπάρχουν 2 είδη για αυτά :Α) τα μιας χρήσεως και Β) Τα κλιβανιζόμενα – πολλαπλών χρήσεων (για χρήση έως και 150 φορές). Τα σωληνάκια ορού μπορείτε να τα παραγγείλετε τηλεφωνικά από την NEODENT AE ή ηλεκτρονικά από το www.dentalequipment.gr . Για να δείτε τον κατάλληλο κωδικό παραγγελίας για την δική σας χειρουργική συσκευή, πατήστε ΕΔΩ.

Tι είναι η «αυτόματη λειτουργία κοπής σπειρώματος» και που χρησιμεύει;

Πρόκειται για μια λειτουργία, που είναι προ-εγκατεστημένη από τον Κατασκευαστή στο Πρόγραμμα 5 της συσκευής και σας βοηθά όταν τοποθετείτε εμφυτεύματα σε οστό. Η κοπή του σπειρώματος πριν να βιδώσετε το εμφύτευμα προστατεύει από την άσκηση υπερβολικής πίεσης στο οστό και βοηθά στην καλύτερη επούλωσή του.

Απαιτείται λίπανση του μοτέρ ή κάποιο άλλο είδος τακτικής συντήρησής των ρουλεμάν;

Όχι. Το μοτέρ δεν χρειάζεται λίπανση (με έλαιο, γράσο κοκ) ή κάποια άλλη συντήρηση στα ρουλεμάν. Αντίθετα, η χρήση οποιουδήποτε τέτοιου σκευάσματος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την λειτουργία της συσκευής.

ichiropro_presentationgiasite

Έχετε iPad; Tότε μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας το χειρουργικό σας μοτέρ.

Το iChiropro είναι η απόλυτη και πιο εξελιγμένη λύση στον τομέα των χειρουργικών μοτέρ τοποθέτησης εμφυτευμάτων. Οι λόγοι είναι απλοί :

Συνδυάζει την ευκολία και τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει ένα tablet και την αξιοπιστία ενός ποιοτικά και λειτουργικά άψογου μοτέρ. Αποτελείται από μια βάση, πάνω στην οποία “κουμπώνετε” το υπάρχον iPad σας. Ακολούθως, κατεβάζετε την σχετική εφαρμογή από το App Store και αυτό ήταν!  Ένας ολόκληρος κόσμος από εύκολα μενού, έτοιμες ρυθμίσεις, λύσεις αποθήκευσης και επεξεργασίας είναι εδώ, απλοποιώντας ιδιαίτερα την διαδικασία.

To σύστημα αποτελείται από:

Κονσόλα διαχείρισης πάνω στην οποία θα τοποθετηθεί το δικό σας iPad. Σημείωση: στην συσκευασία δεν παρέχεται iPad καθόσον ο κατασκευαστής προτείνει η αγορά του να γίνεται τοπικά από την Χώρα Εγκατάστασης του τελικού χρήστη, προκειμένου να ισχύουν και οι όροι εγγύησης του tablet.
Μοτέρ χαμηλών ταχυτήτων, χειρουργικό με φως, με δυνατότητα περιστροφής από 100 έως 40.000 στροφές ανά λεπτό, τεχνολογίας LED, της σειράς Micro – Series, πιο συμπαγές σε μέγεθος, πιο ελαφρύ σε βάρος, πιο ξεκούραστο στην εργασία
Γωνιακή χειρολαβή, χειρουργική, μειωτική CA 20:1,  με φως, εσωτερικό ψεκασμό, σύστημα εξαγωγής εγγλυφίδας Push-Button, κατάλληλο για φρέζες στελέχους Ø 2.35 mm. Διατίθεται σε κανονικό μέγεθος ή Micro-series.

newservotome

οπή & Αιμόσταση

30 Watt – είναι παραπάνω από αρκετά για ένα τέλειο κλινικό αποτέλεσμα

Γιατί είναι απαραίτητη η χρήση ηλεκτροτόμου στην διαχείριση των μαλακών οδοντικών ιστών ;

Διότι είναι η μόνη συσκευή που προσφέρει τόση ακρίβεια στην διαδικασία
Διότι ταυτόχρονα πραγματοποιεί και αιμόσταση, διατηρώντας την υπό θεραπεία περιοχή καθαρή και προσβάσιμη καθόλη την διάρκεια της επέμβασης
Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι οι τομές που πραγματοποιούνται με ηλεκτροτόμο χαρακτηρίζονται σχεδόν ατραυματικές και επουλώνονται στον μισό χρόνο από ό,τι οι τομές με τις κλασικές επεμβατικές μεθόδους.

Ηλεκτροτόμος  VS  Διοδικό Laser

Tα πλεονεκτήματα του Servotome

Είναι maintenance free, δεν απαιτείται προληπτική συντήρηση της συσκευής και τα εξαρτήματα (ηλεκτρόδια) είναι πολύ οικονομικά σε σχέση με τα αξεσουάρ των laser
Τα ηλεκτρόδια είναι εύκαμπτα και έχουν πρόσβαση σε όλες τις περιοχές
Η ταχύτητα κοπής είναι σαφώς μεγαλύτερη από τα περισσότερα διοδικά laser της αγοράς
Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις στην συσκευή, η αιμόσταση είναι σχεδόν άμεση
Η τομή είναι σχεδόν ατραυματική, δηλαδή δεν δημιουργεί δυσάρεστο αίσθημα πόνου και πληγής στον ασθενή.

Περιγραφή-Συσκευασία – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Ονομασία Προϊόντος

 

Servotome II

 

Κωδ. Κατασκευαστή

 

F57210

 

Αρχική Συσκευασία περιλαμβάνει :

 

Την συσκευή με την χειρολαβή για την συγκράτηση των ηλεκτροδίων, τον ποδοδιακόπτη λειτουργίας, μια κασετίνα με 10 ηλεκτρόδια και ένα βραχιόλι αγωγιμότητας

 

Τρόπος Λειτουργίας

 

Ρυθμίζοντας την  ένταση της επιθυμητής κοπής και αιμόστασης, πατάτε τον ποδοδιακόπτη. Η συσκευή βρίσκεται εν λειτουργία όταν η κίτρινη ενδεικτική λυχνία είναι αναμμένη και ακούγεται ο σχετικός χαρακτηριστικός ήχος. Το βραχιόλι αγωγιμότητας τοποθετείται στο χέρι του ασθενούς μέσω του καλωδίου στο πίσω μέρος της συσκευής.

 

 

 

 

Επιλογή κατάλληλου ηλεκτρόδιου

 

Τα μπλε ηλεκτρόδια (διαμέτρου 0.22 mm) είναι κατάλληλα για κοπή. Τα κίτρινα ηλεκτρόδια ( διαμέτρου  0.40mm) είναι για τομή και αιμόσταση. Τα λευκά ηλεκτρόδια  (διαμέτρου 0.22 mm) για εκτομή  και τα κόκκινα (διαμέτρου  1mm, 2.5mm και 3.2mm) για ηλεκτροθερμοκαυτηρίαση και αιμόσταση.

Μικροσκόπια Seiler

alphaair6dental_1_1

Τα µοντέλα Alpha Air 3 & Alpha Air 6 της Seiler αναθεωρούν πραγµατικά τον τρόπο µε τον οποίο ένα Οδοντιατρικό Μικροσκόπιο λειτουργεί και αναβαθµίζει τις οδοντιατρικές υπηρεσίες.
Προσφέρει τρία ή έξι επίπεδα µεγέθυνσης, µε γερµανικούς αποχρωµατικούς φακούς για ανώτερη οπτική. Διαθέτει τον πιο δυνατό Led φωτισµό στην αγορά, και είναι ειδικά σχεδιασµένο ώστε να προσφέρει εξαιρετική ευελιξία και απόδοση.
Standard Ενσωµατωµένος φωτισµός Led µε 150.000 Lux.
Πάνω από 50.000 ώρες εργασίας.
Βραχίονες µε πολύ µικρό βάρος & πιστόνια αερίου, ώστε να έχουµε εύκολα και γρήγορα την θέση που επιθυµούµε.
Σταθερή κεφαλή 45ο µοιρών κλίση & προαιρετικά µετακινούµενη κεφαλή από 0 έως 220 µοίρες κλίση.
Ειδικό φίλτρο για αποφυγή πολυµερισµού των ρητινών.
Αποχρωµατικοί φακοί κορυφαίας ποιότητας.
Προαιρετικά εξάρτηµα για περιστροφική κίνηση κεφαλής 360 μοιρών.
Προαιρετικά φακός µεταβλητής εστίασης VarioFocus 150 Objective µε εύρος εστίασης 200mm-350mm
3 χρόνια εγγύηση

Προβολείς LED – Οδοντιατρικός Φωτισμός

zivadentalledroomlight-1

ZIVA

Φωτιστικό σώμα LED, ειδικά σχεδιασμένο για Οδοντιατρεία

Ποιότητα
Λειτουργικότητα
Άψογη Αισθητική
Προνομιακή Τιμή

Έπειτα από συνεχείς μελέτες που αφορούν την άνεση  και την καλύτερη απόδοση, η FARO ανέπτυξε τον ZIVA την ιδανική επιλογή για το Οδοντιατρείο σε θέματα σωστού φωτισμού τόσο στην κλινική πράξη όσο και στην δημιουργία χαλαρής ατμόσφαιρας για τον ασθενή.

Εγγυημένη Λειτουργικότητα, Κομψή Εμφάνιση

Η ρύθμιση της φωτιστικής έντασης γίνεται εύκολα και με μέγιστη ακρίβεια από τον χειριστή μέσω μιας εφαρμογής (App) στο κινητό τηλέφωνο/smartphone. Με μια μόνο κίνηση, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μοντέρνο, ευχάριστο και ιδιαίτερα κομψό χώρο εργασίας.

 

Ποιότητα με την Εγγύηση της FARO

 

To νέο φωτιστικό σώμα ZIVA by FARO έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τόσο τις λειτουργικές όσο και τις αισθητικές ανάγκες του Οδοντιατρείου. Χάρη στα 648 σημεία LED, στον δείκτη χρωματικής απόδοσης (CRI) > 90 και στην θερμοκρασία χρώματος 5.500 Κ, ο ΖΙVA μπορεί να ρυθμιστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια  στην λεπτομέρεια χωρίς να κουράζει ή να εμποδίζει το οπτικό πεδίο του Οδοντιάτρου.

 

Πίνακας τεχνικών δεδομένων

Ισχύς: 220/240Va – 50/60 Hz

Κατανάλωση: max 240W

Διαστάσεις: 935x603x48 mm

Βάρος: 8 Kg

Παρεχόμενος φωτισμός: > 2.200 Lux (σε απόσταση 1,8m)

Θερμοκρασία χρώματος: 5.500 K

Δείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI): > 90

Ο νέος προβολέας EVA δίνει τον ΤΟΝΟ! Η EVA σηματοδοτεί μια νέα εποχή τεχνολογίας προσφέροντας το υψηλότερο επίπεδο οπτικής άνεσης & εμπειρίας φωτισμού τόσο στο Οδοντιατρικό Επιστημονικό Team όσο & στον ασθενή. Aναδημιουργεί το οπτικό πεδίο για τέλεια ισορροπία χρώματος & βάθους.

Μπορείτε να διακρίνετε κάθε μικρή λεπτομέρεια στους βιολογικούς ιστούς, στα περιγράμματα και τις επιφάνειες, μέσα από ένα ελλειψοειδές σχήμα ειδικά μελετημένο για την περιοχή της στοματικής κοιλότητας.

Φωτεινή Ένδειξη BRIGHT GEM: Η φωτεινή ένδειξη bright gem πάνω στην κεφαλή του προβολέα σας υποδεικνύει εύκολα, απλά και ανά πάσα στιγμή το επίπεδο φωτεινότητας καθώς και την θερμοκρασία χρώματος.

Φως που ανακλάται: Ο μοναδικός σχεδιασμός των ανακλαστήρων, κατοχυρωμένος ως πατέντα, εγγυάται διάχυση στα σωστά σημεία, αποτρέποντας το φαινόμενο του θαμπώματος για τους ασθενείς.

Επιλέξτε την ιδανική θερμοκρασία: Επιλέξτε την ιδανική θερμοκρασία χρώματος για κάθε οδοντιατρική θεραπεία χωριστά: 5700K, 5000K, 4000Kκαι λειτουργία 2700K Composave.

– Θερμοκρασία 5.700Κ Ιδανική για υψηλή συγκέντρωση και αίσθηση 3D, κατάλληλη για προσθετικές και θεραπείες αποκατάστασης με χρωματοληψία.

– Θερμοκρασία 5.000Κ Ιδανική για Ορθοδοντικούς & Παιδοδοντιάτρους. Ιδιαίτερα κατάλληλη και για θεραπείες αποκατάστασης.

– Θερμοκρασία 4.000Κ Ιδανική για Χειρουργικά Περιστατικά.

– Θερμοκρασία 2.700Κ Λειτουργία COMPOSAVE – αποτροπή πολυμερισμού ρητινών κατά το στάδιο της θεραπείας.

 

Πίνακας Τεχνικών Δεδομένων

– Τροφοδοσία AC: 24Vac 50/60Hz – 32Vdc

– Τροφοδοσία DC: 32Vdc 14VA (28VA)**

– Πεδίο-διαστάσεις φωτισμού (στα 700 mm): 190×100

– Lux (στα 700 mm): 50.000Lux και COMPOSAVE = 11.000Lux

– Καθαρή Σκίαση S-FX: 10x5mm

– Θερμοκρασία Χρώματος (k): 4000 – 5000 – 5700 & COMPOSAVE = 2700

– CRI: 4.000K=95, 5.000K=97, 5.700K =95 & COMPOSAVE=96

– Rf: 93

– Rg: 102

– Σύστημα Περιστροφής: 3 αξόνων

** Values refer to the THEIATECH® version

dentalledlightalya-2_1

Alya Led Light από την Faro

Προβολέας με τεχνολογία LED και τριασδιάστατη κίνηση, για παροχή ψυχρού φωτισμού εξαιρετικής εστίασης.

Πίνακας τεχνικών δεδομένων

Ισχύς με μετασχηματιστή: 230 Vac +/- 10%, 50/60 Hz

Κατανάλωση: max 26VA

Παρεχόμενος φωτισμός: από 3.000 έως και 50.000 Lux (σε απόσταση 700mm)

Λαβές: Αφαιρούμενες και αποστειρούμενες

dentallight1

Ο προβολέας TritonLux Led Maia της FARO διαθέτει ένα προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα που ρυθμίζει αυτόματα τις παραμέτρους έτσι ώστε σε όλο το εύρος, από την ελάχιστη έως την μέγιστη ένταση, να αποδίδει μια σταθερή θερμοκρασία χρώματος (ίσο με 5.000 Kelvin) σε κάθε επίπεδο φωτεινότητας (από 3.000 έως 35.000 lux).

Το πεδίο φωτισμού είναι έκτασης 170×85 mm.

Πίνακας τεχνικών δεδομένων

Ισχύς με μετασχηματιστή: 230 Vac +/- 10%, 50/60 Hz
Κατανάλωση: max 9VA
Παρεχόμενος φωτισμός: από 3.000 έως και 35.000 Lux (σε απόσταση 700mm)
Λαβές: Αφαιρούμενες και αποστειρούμενες
Θερμοκρασία χρώματος: 5.000 K

Προβολέας αλογόνου της G-Comm Ιταλίας.

Πίνακας τεχνικών δεδομένων
– Τροφοδοσία: Διακόπτης 10,5 / 12V
– Ένταση φωτός: 15.000-30.000 lux
– Θερμοκρασία χρώματος: 5.000°K
– CRI:> 90
– Λάμπα: αλογόνου τύπου H-star 12V 50W Χαμηλή πίεση
– Φως μοτίβο: 70x140mm
– Το φως έχει δοκιμαστεί και διαθέτει πιστοποίηση IMQ.

Lasers

waterlase-_-1

Το Waterlase iPlus® είναι ο συνεργάτης σας στην καλύτερη παροχή υπηρεσιών και η μέθοδος με την οποία θα προσελκύσετε περισσότερους ασθενείς στο ιατρείο.

Η τεχνολογία του Waterlase iPlus βασίζεται σε πατέντα που παρέχει την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση, υψηλή ακρίβεια και τη λιγότερο δυνατόν επώδυνη εμπειρία για τους ασθενείς σας.

Παρέχετε στους ασθενείς σας περισσότερες υπηρεσίες
Με το Waterlase iPlus μπορείτε να εφαρμόσετε περισσότερες από 80 θεραπείες σε μαλακούς ιστούς, σκληρούς ιστούς και κόκκαλο – τις πιο πολλές που ένα οδοντιατρικό laser μπορεί να προσφέρει! Ενδυναμώστε το ιατρείο και την ομάδα σας, προσφέροντας μια ιδιαίτερη εμπειρία στην κλινική σας, σε 1 συνεδρία, σε πολλαπλά τεταρτημόρια και με την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση.

Εφαρμόστε κλινικά πρωτόκολλα
Χειριστείτε περιοδοντικά περιστατικά και περιεμφυτευματίτιδα με τα πρωτόκολλα REPAIR™ και το Waterlase iPlus. Οι μέθοδοι REPAIR Perio™ και REPAIR Implant™ σας παρέχουν μεθόδους θεραπείας επιστημονικά εξελιγμένες που βασίζονται στην τεχνολογία laser και σας βοηθούν στην αντιμετώπιση ασθενειών.
Τα πλεονεκτήματα του REPAIR Perio:
– Θεραπεύστε θεραπείες σε συγκεκριμένο πεδίο ή και σε ολόκληρο το στόμα με μεγαλύτερη ευελιξία
– Αφαιρέστε υπο-ουλική πέτρα γρήγορα και αποτελεσματικά
– Ευνοεί την επαναπρόσφυση των ούλων στην επιφάνεια της ρίζας, χωρίς long juctional epithelium
– Μειώνει την κινητικότητα των δοντιών και του βάθους των περιοδοντικών θυλλάκων
– Μειώνει το μικροβιακό φορτίο
– Αντιμετωπίζει τις φλεγμονές
Τα πλεονεκτήματα του REPAIR Implant:
– Εύκολη πρόσβαση στην επιφάνεια του εμφυτεύματος
– Πρωτόκολλο χωρίς τη δημιουργία κρημνού, για τη θεραπεία της περιεμφυτευματίτιδας
– Μείωση μικροβιακού φορτίου
– Καθαρισμός της επιφάνειας του εμφυτεύματος, χωρίς να επηρεάζεται η επιφάνε&iot